MIJN MARKTEN

DUIK COSMETISCHE ZAK

DUIK COSMETISCHE ZAK

Productie details: size: 22cm * 10.5cm * 14.5cm Carrosseriemateriaal: grijs PU met linnen Voering: 190T polyester Logo: 1c print op label Sluiting: # 5 verzilverde nylon rits verpakking: platte verpakking 54 * 53 * 52cm = 100 stuks
KANEDA Hoogwaardige anti-slijtage hydraulische olie ZS

KANEDA Hoogwaardige anti-slijtage hydraulische olie ZS

Aanbevolen voor gebruik in een breed scala van hydraulische systemen die onder zeer zware omstandigheden werken, waaronder werktuigmachines, spuitgietmachines, persen en andere industriële of mobiele apparatuur, evenals in een verscheidenheid aan toepassingen die het gebruik ...
CNC precisie-onderdelen

CNC precisie-onderdelen

CNC-precisiedelen, gebruik in producten van de cilinderklasse, met aluminiummateriaal. Belofte met hoge en stabiele kwaliteit. Met een concurrerende prijs en op tijd leveren.
Droge Type Multi Jet Externe instelbare watermeter

Droge Type Multi Jet Externe instelbare watermeter

  Producteigenschappen 1 Magnetische aandrijving met hoge nauwkeurigheid, droog 2 Droge teller en gemeten water kunnen de indicatie lang helder houden 3 Pulsuitgang optie Geproduceerd in de versies voor koud water (T30) en warm water (T90) in de diameters 15 t...
SH-001 Eco-vriendelijke mode papieren rotan ring sjaal hanger

SH-001 Eco-vriendelijke mode papieren rotan ring sjaal hanger

Artikel nr .: SH-001 Materiaal : Papieren sjaal + metaaldraad Grootte:   73cm * 38cm   Gat diameter 10cm     28 gaten Verpakking: 50 stks / maston doos Ondersteuning voor OEM Deze multifunctionele tweezijdige organizer is het beste...
slippers van schapenvacht

slippers van schapenvacht

Productomschrijving Productnaam: zachte en comfortabele casual schapenvachtpantoffels voor dames Bovenmateriaal: Schapenvacht Voeringmateriaal: Wol Materiaal buitenzool: leer \/ rubber \/ TPR \/ EVA Kleur: als uw verzoek Maat: EU 36-41 # Feature: zacht en comfort...
HOGE PRESTATIES MONOCRYSTALLINE MODULE SYP150P -170P / 5BB 36C ELL POLYCRYSTALLINE MODULE

HOGE PRESTATIES MONOCRYSTALLINE MODULE SYP150P -170P / 5BB 36C ELL POLYCRYSTALLINE MODULE

Gecertificeerd om bestand te zijn tegen zware omgevingsomstandigheden -Anti-reflecterende & anti-vuil oppervlak minimaliseert vermogensverliezen door vuil en stof Ernstige zoutnevel, ammoniak & opgeblazen zandweerstand voor kust, boerderij en woestijn omgev...
NL-7N2

NL-7N2

Veranderende traditionele manier van plantengraan, soja, pinda     Hoge efficiëntie, draagbaar, ontspannend naam : hand duw zaaimachine       zaadbak capaciteit : 4-5kg     zaaidiepte : 5-6cm       zaaisnelheid : 1...
4,3 inch touchscreen industriële monitor WinCE industriële paneelcomputer

4,3 inch touchscreen industriële monitor WinCE industriële paneelcomputer

Product Model   WLT-043R-NP00 basis-     parameters PROCESSOR:   ARM9-architectuur, frequentie 300 MHz Geheugen:   64 MB DDR2 Flits: 256 MB NandFlash tonen     scherm Grootte: 4,3 inch   Resolutie: 480 × 272 Breed tem...
Structurele geïsoleerde panelen leverancier uit China

Structurele geïsoleerde panelen leverancier uit China

SIP (structurele geïsoleerde panelen) wordt nu veel gebruikt als wand-, plafond-, vloer-, scheidingswand, verplaatsbare woning, containerhuizen en dakhuisbouw in de VS, Europa, Japan. Als nieuwe materialen wordt SIP gemaakt met oppervlaktepanelen (opties: OSB, MGO) en thermis...
phoropter

phoropter

Phoropter wordt gebruikt voor subjectieve refractie door professionals door goed opgeleid personeel, artsen of opticiens. Uiterlijk van de atmosfeer, ultradun ontwerp, flexibele werking, lange levensduur Hoogwaardige optische lenzen, met hoogwaardige multicoating, vooral r...
Bestverkopende mode PU lederen handtas voor dames-HZLSHB008

Bestverkopende mode PU lederen handtas voor dames-HZLSHB008

PRODUCTSTIJL : Handtas, schooltas POPULAIR ELEMENT : Chinees rood LEREN MATERIAAL : VE BINNEN MATERIAAL : Polyester vezel PRODUCT HARDWARE : Licht goud MAATSPECIFICATIE : Lang 32cm 、 Breed 14cm 、 Hoog 33cm INTERNE STRUCTUUR : Zak met certificaat, zak met r...
Draagbaar gasfornuis BDZ-160

Draagbaar gasfornuis BDZ-160

H.S. Code: 732111 Vorm: gebogen Materiaal: koudgewalst staal Dikte: 0,5 mm Brander: aluminium geplateerde staalplaat Afmetingen: 330 x 295 x 100 mm Capaciteit: 168 g / uur Afwerking: zwart schilderij Patroon: butaanpatroon van 220 g, niet inbegrepen Piëzo-ontsteking ...
kleine deeltjes

kleine deeltjes

Aluminium, messing, roestvrij staal l, staallegering en andere, We verwerken veel andere soorten materialen. Neem contact met ons op als uw vereiste materiaal hierboven niet wordt vermeld. precisie CNC-bewerking, DMG 5-assig bewerkingscentrum / DMG-composiet CNC-mac...
PCB Legend inkjetprinter (PY300D-F / PY300D)

PCB Legend inkjetprinter (PY300D-F / PY300D)

Legendarische inkjetprinter GEBRUIK De apparatuur wordt gebruikt voor het verwerken van karakterafdrukken op PCB / FPC / IC / LED, die de traditionele zeefdruk vervangt om PCB-fabrikanten van hoge precisie, hoge kwaliteit en efficiënte karakters te voorzien. K...
Meerlaagse keramische condensator

Meerlaagse keramische condensator

Productdetails: * Serie: CQ * Afmeting behuizing:   0402 * Capaciteit: 0.5PF * Diëlektrisch:   NPO * Nominale spanning: 50V * Tolerantie :   0.05PF * Bedrijfstemperatuurbereik:   -55 ° C ~ + 125 ° C Toepassing: stroom, netwerkcom...
Micro magneet voor horlogemotor

Micro magneet voor horlogemotor

Gedetailleerde productbeschrijving magneet, sensormagneet   1. micro precison smco, ndfeb, alnico, keramische magneet   2.Sizes: 0.1 ~ 10mm   3.Tolerance: +/- 0.005 ~ +/- 0,02 mm   1.   motor magneet, micro precisie magneet; magneet, microma...
Vloerlamp met lasergesneden zwarte stoffen kap

Vloerlamp met lasergesneden zwarte stoffen kap

F0717 vloerlamp fitting: 1 * E27, lamp niet inbegrepen kap: D40cm buitenkant zwart binnenkant goud lampmaat: D40 * H160cm afwerking: satijn nikkel kabel: 1,8 m zwarte PVC-kabel met in-line aan / uit voetschakelaar + eurostekker Over ons:      ...

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn
Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf

Bedrijf

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn

Neem contact op met samenwerking

E-mail: huang@waimaolang.cn

top