MIJN MARKTEN

hoge dichtheid d sub 78-pins mannelijke connector

Productomschrijving ADAMICU®Alle connectoren zijn inwisselbaar met om het even welk   D-sub van een vergelijkbaar aantal pinnen en dichtheid,   of de D-sub-connector van een andere fabrikant die qua maat in overeenstemming is met Uniforme normen. Soldere uitein...

3 colcr temp rond en vierkant glas beneden licht inbouwspotlicht

Vermogen: 5W 7W 10W 15W 25W-30W Lichtbron: COB Type: LED-achterlicht Lumen Effience: 90lm / W Stralingshoek: 60D CCT: 3000K / 4000K / 6000K / 3color > Ra≥90 Certificaat: CE / SAA IP-tarief: IP20

db 15-pins vrouwelijke connector China fabrikant

Productomschrijving ADAMICU® db 15-pins vrouwelijke connector van Chinese fabrikant. Alle connectoren zijn   inwisselbaar met om het even welk D-sub   van een vergelijkbaar aantal pinnen en dichtheid, of   de D-sub-connector van een andere fabrikant die q...

d 9-pens vrouwelijke 90-graden elektrische connector

Productomschrijving d 9-pens vrouwelijke 90-graden elektrische connector Adam®d type 9 pins female 90 graden elektrische connector. Alle connectors zijn inwisselbaar met om het even welk D-sub   van een vergelijkbaar aantal pinnen en dichtheid, of   de D-sub...

d type 25 pins idc-lint mannelijke connector

Productomschrijving d type 25 pins idc-lint mannelijke connector Adam® volgens uw vereiste, krimptype, soldeertype, IDC-type en kaartconnector   kan worden gekozen, Aantal pennen inclusief 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Alle connectoren worden toegepast op laptop,...

Hoogwaardig aluminium profiel van gebroken ramen

Toepassing: Deur Venster & Modelnummer: 6063 Kleur: aangepaste kleur Kwaliteit: 6000-serie Temper: T3-T8 Oppervlaktebehandeling: molenafwerking, geanodiseerd, poedercoating, houtnerf, enz Betaalmethode: L / C, T / T, Western Union, Money Gram Zending tijd: 10-25 ...

Hoogwaardige profielen van geanodiseerd aluminium

Toepassing: Deur Venster & Modelnummer: 6063 Kleur: aangepaste kleur Kwaliteit: 6000-serie Temper: T3-T8 Oppervlaktebehandeling: molenafwerking, geanodiseerd, poedercoating, houtnerf, enz Betaalmethode: L / C, T / T, Western Union, Money Gram Zending tijd: 10-25 ...
Aluminium Anhui Guotai Aluminum Co.,Ltd Blader door nummer:62

aluminium voor ramen en deuren

Toepassing: Deur Venster & Modelnummer: 6063 Kleur: aangepaste kleur Kwaliteit: 6000-serie Temper: T3-T8Surface Behandeling: molenafwerking, geanodiseerd, poedercoating, houtnerf, enz. Betaalmethode: L / C, T / T, Western Union, Money Gram Zending tijd: 10-25 dag...

D-SUB 25-pins connector IDC-aansluiting

Productomschrijving D-SUB 25-pins connector IDC-aansluiting Adam®D-SUB 25-pin connector IDC socket. Op basis van uw behoefte, krimp type, soldeer type, IDC type en kaart connector kan worden gekozen, Aantal pennen inclusief 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Alle connector...

15-pins d-type connector met een hoek van 90 graden

Productomschrijving 15-pins d-type connector met een hoek van 90 graden Adam®15 pin d type connector 90 graden hoek. Alle connectoren zijn inwisselbaar met om het even welk D-sub   van een vergelijkbaar aantal pinnen en dichtheid, of   de D-sub-connector van...

d type 15-pins connector vga-monitorconnector

Productomschrijving d type 15-pins connector vga-monitorconnector Adam®vga-monitorconnector 15-pens d-type connector. Alle aansluitingen zijn   inwisselbaar met om het even welk D-sub   van een vergelijkbaar aantal pinnen en dichtheid, of   de D-sub-con...

d type 15-pins VGA-mannelijke connector

Productomschrijving d type 15 pin vga mannelijke connector   Adam®d type 15 pin vga mannelijke connector . Alle connectors zijn inwisselbaar met om het even welk   D-sub van een vergelijkbaar aantal pinnen en dichtheid,   of de D-sub-connector van een ...

vrouwelijke rs232 9-poort d-type connector

Productomschrijving vrouwelijke rs232 9-poort d-type connector Adam® vrouwelijke rs232 9-poorts d-type connector. Alle connectors zijn inwisselbaar met om het even welk D-sub   van een vergelijkbaar aantal pinnen en dichtheid, of   de D-sub-connector van een...

Fabrikant Custom roestverwijdering Cup draadborstel Twist-stijl voor het verwijderen van roest en verf

  Zeer geschikt voor grootschalige oppervlaktereiniging, lasslakverwijdering. Op grote schaal gebruikt in de scheepsreparatie, de scheepsbouw, het gieten van soldeer slakken, roest, braam, verf en ga zo maar door. Verschillende werkniveaus en opvulmaterialen zijn besch...

zwarte masterbatch voor spuitgieten van kunststofproducten

een   van wit   haar- voor   masterbatch bedrijf   in China   voor 16   jaar. Onze   waarde bericht   is \"met   ons jouw   geld in   veilig jouw bedrijf in veilig\".   Onze selling   producten om...

Aangepaste industriële borstel Geplooid draad wiel Borstel Twist draad wiel borstel voor ontbramen polijsten

  Geschikt voor industriële braambehandeling, gebruikt voor het verwijderen van vuil, slak, braam, reinigen, ontbramen, polijsten op het werkstuk.   Zoals glas, motorcilinder, cilinderkop, pneumatische componenten, hydraulische onderdelen, hardware-accessoires en a...

Steekbare aansluitklemmenstrook automatische assembleermachine

Machine naam     Steekbare aansluitklemmenstrook automatische assembleermachine Machinemodel     DL-T001 Algemene dimensie     4500 * 1800 * 2300mm (variabelen als gevolg van aangepast ontwerp) Bruto gewicht 2800kg Luchtdruk     ...

Op maat gemaakte rechthoekige opvouwbare wijnverpakkingsdoos met handvat

Op maat gemaakte rechthoekige opvouwbare wijnverpakkingsdoos met handvat Op maat gemaakte rechthoekige opvouwbare wijnverpakkingsdoos met handvat is elegant   wijngeschenkdoos, met aangepast ontwerp en opvouwbare functie, die gemakkelijk kan worden voortgezet. Het heeft...

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn
Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf

Bedrijf

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn

Neem contact op met samenwerking

E-mail: huang@waimaolang.cn

top