Recycling van kunststoffen afval in grafieplastic profielen

Datum van publicatie:2020-11-24


Met ACDC kan plastic afval in zwarte ruwe grafeen worden veranderd.Plastic profielen van PVC grondstoffen kunnen ook afval in schatten veranderen door deze methode, en kunnen nuttige en onschadelijke milieuvriendelijke materialen voor de mens worden.


Dit is wat wetenschappers van Rice University in de Verenigde Staten zeggen dat ze gebruiken voor het effectieve gebruik van plastic afval.In dit voorbeeld heeft het laboratorium van Rice University chemicus James Tour (James Tour) zijn methode van het maken van flash grafeen aangepast om het recyclen van plastic in grafeen te vergroten.


De onderzoeksresultaten van het laboratorium 8217s werden gepubliceerd in ACS Nano, het tijdschrift van de American Chemical Society.

2184fdc627a7d41b1dd31319604f3be.png


Kortom, het laboratorium heeft geen directe stroom gebruikt om de temperatuur van de koolstofbron te verhogen zoals in het oorspronkelijke proces, maar eerst het plastic afval blootgesteld aan hoge-intensiteit wisselstroom voor ongeveer acht seconden, en vervolgens een directe stroomschok toegepast.


De producten zijn van hoge kwaliteit turbinegrafeen (een waardevolle oplosbare stof die kan worden gebruikt voor het verbeteren van elektronica, composieten, beton en andere materialen) en koolstofoligomeren (moleculen kunnen worden afgevoerd van grafeen voor ander gebruik).


" We produceren veel waterstof tijdens het verdampingsproces, dat een schone brandstof is. " aldus de hoofdauteur Wala Algozeeb, een afgestudeerde student aan de Rice Universiteit.


Tour schat dat op industriële schaal het ACDC-proces grafiene kan produceren tegen een elektriciteitsprijs van ongeveer $125 per ton plastic afval.


Thor zei: " We hebben in het originele papier aangetoond dat plastic kan worden omgezet, maar de kwaliteit van grafeen is niet zo goed als we verwachtten.Door verschillende elektrische pulssequenties te gebruiken, kunnen we een groot verschil zien. " Plastic profielen die op grote schaal in alle lagen van het leven zijn gebruikt, zullen ook op de juiste manier worden getransformeerd, waardoor de milieuvervuiling aanzienlijk wordt teruggedrongen.


Hij wees erop dat de meeste plastic recycling technologieën in de wereld ineffectief zijn, en slechts ongeveer 9% van kunststoffen worden gerecycleerd.Het meest berucht is het Texas-grote plastic afval eiland gevormd in de Stille Oceaan.


Hij zei: " We moeten dit probleem oplossen. " " Er is nog een ander probleem: de micro-organismen in de oceaan die kooldioxide omzetten in zuurstof worden gehinderd door plastic afbraakproducten.Ze draaien dit proces om, absorberen zuurstof en veranderen het in kooldioxide.Dit is slecht voor mensen. "


Tour wees op het feit dat Joule&_;39;s warmflash technologie een groot deel van de kosten met betrekking tot het recyclen van kunststoffen wegneemt, met inbegrip van de noodzaak van energie- en waterbeheer en reiniging.Hij zei: (8220; in plaats van plastic te recyclen in deeltjes die US$2,000 per ton waard zijn, is het beter om het te upgraden en recyclen in grafeen.Dit is een betere keuze omdat grafeen een veel hogere waarde heeft.Dit is zowel economisch.Stimuleren, maar ook stimulansen voor het milieu. "


Thor zei dat hoewel er te veel plastic grondstoffen, er geen probleem is met te veel grafeen.Hij zei: " Het maakt niet uit hoe je met koolstof omgaat, zodra je het uit de grond haalt van olie, aardgas of kolen, komt het in de koolstofdioxide cyclus.Het voordeel van grafeen is dat het zeer langzaam biologisch afbreekt onder vele omstandigheden.Daarom zal grafeen in de meeste gevallen de koolstofcyclus niet opnieuw betreden voor honderden jaren. "


Hij wees erop dat onderzoekers werken aan het verbeteren van het flash grafeenproces voor andere materialen (vooral voedselafval).Hij zei: " We werken hard aan het genereren van een goede pulssequentie om voedselafval om te zetten in hoogwaardige grafeen en tegelijkertijd de uitstoot te minimaliseren. "


Dit nieuwe onderzoek is gebaseerd op een ander recent document dat flash grafeen beschrijft geproduceerd uit koolstof zwart door directe huidige Joule verwarming.Het document werd ook gepubliceerd over " ACS Nano " het combineren van microscoop en simulatie, met twee verschillende vormen: turbine gelaagde grafien en golfplaten van grafien.De studie beschrijft hoe en waarom de herschikte koolstofatomen in een of andere vorm verschijnen, en de verhouding kan worden gecontroleerd door het aanpassen van de knipperende tijd.

Het lijkt erop dat wetenschappelijke en technologische innovatie de meest effectieve oplossing kan worden voor het grootschalige gebruik van plastic producten door de mensheid.Voor meer informatie over plastic profielen, bezoekhttp://cuba.guiatrabajo.com


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top