[Schoonheid van bananenpalmen] Kunstmatige plastic bananenpalmboom - Eennieuw rijk van groen voor uw huis maken!

Datum van publicatie:2024-03-01

HELLO Beste lezers van het onafhankelijke platform,


 Groeten! Naarmate de tijd snel voorbijgaat, komen wenaar je toe met warme wensen en een inleiding tot een prachtig vervaardigd product-de kunstmatige plastic bananenpalmboom! Injecteer een vleugje groen in uw leefruimte, het creëren van een aangename en frisse thuisomgeving.

2.jpg


product Hoogtepunten:

realistische simulatie:het gebruik van snijden-edge simulatietechnologie, elk blad portretteert levendig denatuurlijke schoonheid van de bananenpalmboom, die je een visueel feest biedt dat doet denken aan tropische allure. Materialen en het onderwerpen aan speciale verwerking zorgt ervoor dat de bananenpalmboom weerstaat in vervagen over langere perioden, het handhaven van een voortdurend fris en weelderig uiterlijk.

Zero-UNTANTE ONDERHOUD Gemak:Bied afscheid van het gedoe van ingewikkelde plantenzorg; Onze kunstmatige plastic bananenpalmboom heeftniet alleen realistische esthetiek, maar is ook de ideale keuze voornul-Mainthoud, waardoor zorgen worden gebracht in uw leven.

---


3.jpgcompany kracht:


we presenteren met trots ons bedrijf

39; s robuuste mogelijkheden en professioneel team. Wijd aan het bieden van klanten van hogequality kunstmatige plantproducten,neemt onze fabriek zich bezig met directe productie en verkoop, waardoor strikte kwaliteitscontrole wordt gewaarborgd om aan de hoogstenormen voor elke bananenpalmboom te voldoen.

&#-

微信图片_20240223162805.jpg

contact Informatie:


moet u vragen of inkoopintenties hebben,neem dan gerust contact met ons op.

Phone

WhatsAppWeChat: &8618923620962, 8618933251923& ++auwliek, bedankt voor je aandacht en steun! Laat de kunstmatige plastic bananenpalmboom de groene aanraking in uw huis zijn en gezamenlijk eennieuw rijk van groen maken!


BeautyOfBananapalMs

greenLivingHomegreeneryartificialananApalMfactorydirectsales#greenhomedecor#naturalaesthetic alhomedecor########

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Huizhou Baifeng Arts&Crafts Co.,Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top