user8203; How to make a lederen bag

Datum van publicatie:2019-10-14

Een leren zak maken is niet zo moeilijk als het lijkt.Leren zakken of portemonnees zijn duurzaam en slijten niet zo snel als andere weefsels.Dit lederen tas ontwerp is een kleine lederen handtas die zowel modieus en gemakkelijk te maken.  

Instructies

Eén.Snij de stof in drie gelijke delen.De secties maken de voorkant, de achterkant en de flap van de tas.Trim 2-inch van een van de secties om te gebruiken als de lederen-tas&-35;39;s riem.

Twee.Tap de randen van het gedeelte af dat voor de riem is gesneden.Twee centimeter van één kant met een hoek van 45-graden.Trim de puntjes in een ronde vorm.Dit is de flap.Trim het om de flap van de tas korter te maken of laat het op volle lengte, zoals gewenst.

Drie.Plaats de voor- en achterstukken op elkaar, aan de rechterkant bij elkaar.Naai een 1/4 inch zoom rond de stukken van de tas om ze aan elkaar te koppelen.Je hebt nu een vierkante buidel vorm.

Vier.Naai de flap aan de achterkant van de tas twee centimeter van de bovenkant.Zorg ervoor dat de rand die je naait niet de scherpe rand is.Naai een zoom van 1/4 inch rond de rand van de flap.

Vijf.Zoek het midden van de breedte van de tas en flap wher&;101; je wilt de knip te zijn.Bevestig de knip aan die plek op de flap en de corresponderende plek aan de voorkant van de tas.

Zes.Vouw de randen van de twee riemstukken in 1/2 inch.Naai ze samen met het leer op beide stukken.Bevestig de riem aan de zak door ze op gelijke afstand aan de achterkant van de zak te naaien.Trim deze stukken voordat ze worden genaaid om de riem korter te maken.

B & G FASHIENS INTERNATIONALE CO;LTD

B&G Link.png www.bng-intl.com

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top