[Invar-applicatie] Klokbalansveer

Datum van publicatie:2021-05-24

1.jpg

since de uitvinding van het draagbare uurwerk, het trilsysteem wijze van het handwiel+haarveer is vastgesteld. Mechanische klokken en horloges gebruiken de balansveersamenstel als het trillingssysteem om het standaard tijdsignaal te genereren. Dit artikel zal de korte geschiedenis beschrijven van de ontwikkeling van het saldo veersysteem.

 

since de beroemde"Navigating chronometer"concurrentie in de 17e eeuw, de Britse uurwerken hebben is de beste in de wereld. Het saldoveersysteem van de vroege Britse horloges was een platte lente (blauw) gemaakt van een metalen gesloten lichte slinger en ijzeren base, wat een verminderde versie van de balansveerklok was uitgevonden door de Nederlandse wetenschapper Huygens. Meestal is het balanswiel van High-end Britse horloges gemaakt van edelmetaal (k goud) om de traagheid van het balanswiel te verhogen, dat het doel vannauwkeurige tijdhoudende tijd kan bereiken. Te oordelennaar de kostbare klokken bleefnu, de dagelijkse tijdfout zal binnen 5 minuten.

 2.jpg

 In 1896, de Zwitsersenatuurkundige Charles Edward Guillaume (CE guillaume) vond een legering. De thermische coëfficiënt van deze legering werd aanzienlijk verlaagd bij de magnetische temperatuur in de buurt van het Curie-punt, waardoor de SO-GALLED abnormale thermische expansie (negatieve anomalie) veroorzaakt. Aldus kan een klein of gelijkmatignulcoëfficiënt van uitbreiding worden verkregen in een breed temperatuurbereik in de buurt van kamertemperatuur. De samenstelling van deze legering is 64% FE en 36% NI, met een face-to-center-in-face-structuur, en zijn cijfer is 4J36. De Chinesenaam is Invar en zijn Engelsnaam is Invar, wat betekent dat het volume onveranderd blijft.

 

Dit opmerkelijke legering heeft zoveel bijgedragen aan de wetenschappelijke vooruitgang die zijn ontdekker ( Swiss Physicist Guillaume) won de Nobelprijs in Physics in 1920 om deze reden. Hij was de eerste en enige wetenschapper in de geschiedenis. Won deze eer voor een prestatie in metallurgie.

 

deze uitvinding werd snel toegepast op klokken en horloges. Het bimetallische afgeknotte balanswiel is een ding van het verleden geworden, omdat de balansveer van Invar-legering geen balanswiel vereist om te compenseren voor temperatuurveranderingen. 

 

+

n (Dit soort evenwichtnog schroeven voor fijninstelling van het positieverschil, maar het lichaam van de balans gemaakt van Invar-legering)

 

""people geleidelijk ontdekt Datna het verwijderen van de zware schroef op het balanswiel, kan de frequentie worden verhoogd tot een ongekende snelheid, keert de lichtpendel terugnaar de ogen van mensen, en het frequentierecord wordt voortdurend vernieuwd, van de oorspronkelijke 1 seconde, 1 seconden, snel verhogen tot 1, 18,1 en zelfs ongelooflijke 1 @ seconden in een korte tijd! Denauwkeurigheid van de klok weer improved.Since de uitvinding van het draagbare uurwerk, is het trilsysteem wijze van het handwiel-haarveer bepaald. Mechanische klokken en horloges gebruiken de balansveersamenstel als het trillingssysteem om het standaard tijdsignaal te genereren. Dit artikel zal de korte geschiedenis beschrijven van de ontwikkeling van het saldo veersysteem.

 

since de beroemde Navigating chronometer-concurrentie in de 17e eeuw, de Britse uurwerken hebben is de beste in de wereld. Het saldo veersysteem van de vroege Britse horloges een platte veer (blauw) uit een gesloten, metalen lichte slinger en ijzerbasis, welke een gereduceerde versie van de balansveer klok uitgevonden door de Nederlandse wetenschapper Huygens was. Meestal is het balanswiel van High-end Britse horloges gemaakt van edelmetaal (k goud) om de traagheid van het balanswiel te verhogen, dat het doel vannauwkeurige tijdhoudende tijd kan bereiken. Het beoordelen van de kostbare klokken dienu bewaard, zal de dagelijkse tijdfout binnen 5 minuten zijn.---

 

1896, de Zwitsersenatuurkundige Charles Edward Guillaume (CE Guillaume) uitvond een legering. De thermische coëfficiënt van deze legering werd aanzienlijk verlaagd bij de magnetische temperatuur in de buurt van het Curie-punt, waardoor de SO

GALLED abnormale thermische expansie (negatieve anomalie) veroorzaakt. Aldus kan een klein of gelijkmatignulcoëfficiënt van uitbreiding worden verkregen in een breed temperatuurbereik in de buurt van kamertemperatuur. De samenstelling van deze legering is 64% FE en 36% NI, met een faceto centerin

face-structuur, en zijn cijfer is 4J36. De Chinesenaam is Invar en zijn Engelsnaam is Invar, wat betekent dat het volume onveranderd blijft.

 3.jpgDit opmerkelijke legering heeft zoveel bijgedragen aan de wetenschappelijke vooruitgang die zijn ontdekker ( Swiss Physicist Guillaume) won de Nobelprijs in Physics in 1920 om deze reden. Hij was de eerste en enige wetenschapper in de geschiedenis. Won deze eer voor een prestatie in metallurgie.

 

deze uitvinding werd snel toegepast op klokken en horloges. Het bimetallische afgeknotte balanswiel is een ding van het verleden geworden, omdat de balansveer van Invar-legering geen balanswiel vereist om te compenseren voor temperatuurveranderingen.


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n N \\n (dit soort evenwicht heeftnog steeds schroeven voor een fijne aanpassing van het positieverschil, maar het lichaam van het saldo is gemaakt van Invar-legering) \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n people gaandeweg ontdekte datna het verwijderen van de zware schroef aan het handwiel, de frequentie weer kan worden verhoogd tot een ongekende snelheid, het licht slinger terugnaar de ogen van mensen, en de frequentie record wordt voortdurend vernieuwd, van de oorspronkelijke 1 seconde, 1 seconde , snel toenemen tot 1, 18,1 en zelfs ongelooflijke 1 @ seconden in korte tijd! Denauwkeurigheid van de klok wordt opnieuw verbeterd. \\ N \\n \\n \\n \\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top