9 veranderingen in het lichaamna hetnemen van NMN

Datum van publicatie:2024-04-10

long-terterm gebruik van NMN kan een reeks potentiële voordelen en effecten opleveren, vanwege de subtiele veranderingen, is het moeilijk om in een korte periode op te merken, inclusief maarniet beperkt tot de volgendenegen aspecten.


1. Handhaaf een gezond gewicht:


reSearch gepubliceerd in wetenschappelijke rapporten geeft aan dat NMN de metabole toestand van vetcellen kan reguleren door het"longevity -eiwit"sirt1, toenemende energie kan regelen, Uitgaven, helpen bij het behouden van een gezond gewicht en het verminderen van obesitasproblemen.


2. Vermoeidheidsvermindering:


nmn kan helpen vermoeidheid te verminderen door de cellulaire energietoevoer te verbeteren en oxidatieve stress te verlichten.


\\+nad

is een sleutelfactor bij het metabolisme van de intracellulaire energieverlening en NMN -suppletie kan de cellulaire energieniveaus verhogen en vermoeidheid verminderen.


3. Verbetering van het geheugen:


+By hetniveau van NAD

in de hersenen verhogen, NMN helpt deneuronale activiteit te verbeteren, het geheugen en de cognitieve functie te verbeteren en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van te vertragen en het proces van cognitieve achteruitgang.



ingestion van NMN kan helpen cognitieve stoornissen en verlies van hippocampaleneuronen te voorkomen, en NMN heeft een groot potentieel voor Handhaaf de hersenfunctie en gevechtsgerelateerde complicaties.


4. Boost immuniteit:


&#nmn kan de activiteit van immuuncellen verbeteren, de functie van het immuunsysteem verbeteren, het lichaam versterken

39; De mogelijkheid van ziekte.

studies hebben aangetoond dat NMN -suppletie de vitaliteit en het aantal immuuncellen zoalsnatuurlijke killercellen en lymfocyten kan verhogen, wat belangrijk is voor het bestrijden van virussen, bacteriën en andere pathogenen.


5. Verbeter de slaap:


a onderzoek gepubliceerd in voedingsstoffen bleek dat NMN een positieve rol speelt bij het reguleren van melatoninespiegels, het verbeteren van de slaapkwaliteit bij mannen en het bevorderen van fysieke reparatie en herstel tijdens slaap.


in Het onderzoeknaar de effecten van NMN -inname op slaapkwaliteit, vermoeidheid en fysieke prestaties bij oudere volwassenen, verdeelden de onderzoekers 108 oudere deelnemers in vier groepen in vier groepen (Nmn premenstrueel,nmn postmenstrueel, placebo premenstrueel en placebo postmenstrueel) en consumeerde 250 mgnmn of placebo dagelijks gedurende 12 weken.


the resultaten van de studie toonden aan dat vergeleken met vóór hetnemen van NMN, de groepenna hetnemen van NMN een significante verbetering hadden in fysieke fitheid en slaapdiploma. ouderen, wat resulteert in een betere slaap.

6. Verwijder haarverlies:

in Een paper gepubliceerd in moleculen, NMN kan de Dhtinduced ontstekingsreacties en oxidatieve stress remmen door ROS -niveaus te verminderen, de antioxiderende enzymactiviteit te vergroten, en Remmen van de activering van de NF
KB p65 inflammatoire signaalroute.

--

at kan NMN ook de afgifte van ontstekingsfactoren en celschade verminderen, de promoten Proliferatie van haarfollikelcellen, verbetert de toevoer van voedingsstoffen voor haarfollikel, waardoor haargroei wordt bevorderd en haarverlies wordt verminderd.

7. Verbeter de huidconditie:

nmn kan de huidelasticiteit en weerstand verbeteren door de collageensynthese te verbeteren en oxidatieve stress te verminderen.


N

nad

speelt een rol in celreparatie en antioxidanten, en NMN -suppletie kan helpen de huid gezond te houden. Het gebruik van NMN voorkomt eczeemachtige symptomen, waaronder huidlaesies, jeuk, uitslag en waterverlies, door ROS te blokkeren. en vochtgehalte door collageensynthese te bevorderen en de productie van cellulaire energie te vergroten, rimpels te verminderen en de huid jonger en steviger te maken.+


8. Boost uw energie:

-


De studie heeft aangetoond dat NMN -suppletie de NAD

-niveaus verhoogt en de mitochondriale functie verbetert, waardoor de energieproductie wordt verbeterd.

verhoogt


a studie gepubliceerd in verouderingscel toonde ook aan dat NMN helpt bij het verbeteren van de trainingscapaciteit en fysiek uithoudingsvermogen.


9. Verbeter uw focus:

+


nad

speelt een rol bij het handhaven van de gezondheid van de zenuw en het activeren van eiwitsynthese.


as Een voorloper van NAD,nmn kan hetniveau van intracellulaire NAD
verbeteren, belangrijke eiwitten zoals SIRT1 en SIRT2 activeren, de productie van cel -energie, DNA -herstel en antioxidantfunctie bevorderen, celveroudering vertragen, de gezondheid verbeteren, de gezondheid van de gezondheid van zenuwcellen, en maken mensen energieker.

+

in toevoeging,nmn reguleert genexpressie, bevordert mitochondriale functie en celsignalering, verbetert de celkwaliteit en vermindert de ontsteking, waardoor de ontsteking wordt beschermd. cellen van schade, het uitstellen van veroudering en het verbeteren van de algehele gezondheid en kwaliteit van leven.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top