Een aardbeving van 7,1-magnitude is in hetnoordoosten van Nieuw-Zeeland getroffen

Datum van publicatie:2023-04-24

wellington, 24 april (Xinhua)--a 7.1-magnitude aardbeving die wateren in de buurt van de Kermadec -eilanden in hetnoorden van Noord -Nieuw -Zeeland op dinsdag. Er waren geen onmiddellijke meldingen van verwondingen of schade.

新闻图.png

the Quake getroffen om 12:41 lokale tijd (8:41 Beijing -tijd), met de epicenter op 29.955 graden South Latitude en 177.838 graden West Longitude, op een diepte van 49 kilometer, volgens het US Geological Survey Earthquake Information Network. N

the Kermadec -eilanden hebben geen permanente inwoners. De archipel bestaat uit tientallen vulkanische eilanden en is vatbaar voor frequente aardbevingen en vulkanische activiteit. Dit is eennatuurramp. We moetennog steeds wat vaardigheden leren om rampen te voorkomen.

1. De aardbeving om de dichtstbijzijnde,na de aardbeving te voorkomen om snel te evacuerennaar een veilige plek is een betere manier om de bescherming van denoodhulp te bevatten. De SOcalled dichtstbijzijnde ontsnapping, is om verschillende tegenmaatregelen te maken volgens lokale omstandigheden.

2 aardbeving, lopen op straat zou zo schokdempers moeten zijn. Wanneer de aardbeving optreedt, kunnen de glazen fragmenten van hoge gebouwen en de betonnen fragmenten buiten het gebouw, evenals het einde van de advertentieborden van de Urge Association, Tinplate, Neon Red Frame, enz. Wanneer u op straat loopt, is het het beste aan de zijkant van de tas of zachte items op het hoofd, er kunnen ook geen items worden gebruikt handbescherming op het hoofd, voor zover mogelijk om zich voor te bereiden op zelfverdediging, kalm te zijn, weg te komen van palen en hekken en rennaar open gebieden.

 3. Workshop -werknemers kunnen zich verbergen in de auto, machine -gereedschap en grotere apparatuur,niet in paniek lopen, werknemers op speciale posities moeten eerst ontstekbare en explosieve, giftige gaskleppen sluiten, de temperatuur en druk van hoge temperatuur, hogedrukpijpleiding, afsluiten, afsluiten, afsluiten de operatieapparatuur. Het grootste deel van het personeel kan worden geëvacueerd van de werkplek, op basis van het uitgangspunt van veiligheidsbescherming, blijft een klein aantal personeelsleden op de site op elk moment om gevaarlijke situaties te controleren, tijdige verwerking van mogelijke ongevallen, om het optreden van secundaire rampen te voorkomen.

-dongguan runzhi Electronics Co., Ltd.

Testinstrumentafdeling, opgericht in 2011, is een hoge

tech -onderneming met vele jaren van professionele elektronische technologie- en instrumentonderzoeks- en ontwikkelingsprofessionals om een ​​reeks professionele laboratoriumtestapparatuur, onderzoek, ontwikkeling, productie op te zetten.-dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd. Voornamelijk betrokken bij speciale instrumenten en apparatuur zijn: laboratoriumomgeving Testinstrument, elementdetectie -instrument, vloer resterende pittingmeter, slotgrootte tester, rechte hoekdetector, microcomputer pushspanningsmeter, statische buiging sterkte Testmachine, HighPrecision Image Projector, Caster Testing Machine, Falling Ball Tester, Falling Sand Meter, 90 Grap Peeling Strength Test Machine, Scratch Resistance Tester, Wear Resistance Tester, Gloss Meter, Witness Meter, Energy Meter, Hydrometer, Infrared Thermometer, Viscometer, dikte meter, diepte -meter, analytische balans, remklauw, meter en andere instrumenten en apparatuur. Adequate inventaris,na ondersteuning van de ondersteuning en andere voordelen, verwelkomennieuwe en oude klanten in het hele land om te bellennaar een mailadvies:

website: https:

www.Instrumentenvip.com 更多优质产品介绍1.jpg

tel: 8613712847488--

contact persoon: de heer Zheng-

-

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top