Eennadere beschouwing van de productie van CNC -bewerking

Datum van publicatie:2023-03-26

additive Manufacturing of AM is een van de kenmerkende methoden voor digitale productie voor Aerospace OEM's geworden. Het goedenieuws is dat de ruimtevaartsector zich in een stabiele en unieke positie bevindt en wil benutten dat de beste AM te bieden heeft. Additieve productie ondersteunt immers componenten die moeilijk te verkrijgen en te produceren zijn. In 2022 kiezen de meeste organisaties in de ruimtevaartsector liever voor wendbare manieren om unieke producten te vinden, ontwikkelen en bouwen. In termen van onderdelen heeft additieve productie het mogelijk gemaakt om aan de grote vraag in de ruimtevaartindustrie te voldoen. Zijn veel technologieën die componenten voor ruimtevaart kunnen produceren, CNC -bewerking is de keuze geworden, vooral bij het bewerken van grote ruimtevaartonderdelen.

cnc Zwitserse precisie

voor kleine en complexe onderdelen, het gebruik van de Zwitserse CNC -precisiemachine is van onschatbare waarde. Of unu diep boren, slotting, hobbing of indraaien wilt, u kunt een speciale en gecentraliseerde opstelling maken op CNC Zwitserse precisie door elk deel op zeven verschillende assen te roteren. Het is de beste manier om meerdere productieprocessen tegelijkertijd te verwerken.

5axis CNC MachiningWith een 5

aaxis CNC -machine, u kunt geometrisch complexe vormen weergeven. Een van de voordelen van het gebruik van een 5

axis CNC -machine is dat het dat hele proces vereenvoudigt om componenten te produceren. Of hetnu samengestelde kunststoffen of vaste metalen zijn, een 5-axis CNC -machine bespaart tijd en bronnen om ruimtevaartonderdelen te produceren.

-

cnc Turning Machine

cnc Turning of \"Lathe\" machine stelt fabrikanten in staat om perfect te worden Rotatiesymmetrie om ruimtevaartcomponenten te produceren. Met behulp van een 5

axen cnc drain machine die kan roteren in de verticale en horizontale richting, kunt u precieze en hoge

Quality -componenten produceren. Dots!

-although CNC Aerospace Parts Machining is geschikt voor de behoeften van verschillende industrieën, het blijft integraal in de ruimtevaartindustrie. CNC -machines hebben de kracht om het productieproces te optimaliseren en menselijke fouten helemaal uit te snijden. Denk aan het gebruik van CNC -machines als een manier om het hele proces te digitaliseren om ruimtevaartcomponenten te produceren.

bijvoorbeeld, als het gaat om duurzaamheid en schaalbaarheid, hebben CNC -bewerking van ruimtevaartonderdelen een aanzienlijk voordeel ten opzichte van 3D -printen van ruimtevaartonderdelen. Wanneer het proces wordt geautomatiseerd, is er geen ruimte voor toevallige fouten tijdens het productieproces. Verschillende materiaal geeft verschillende functies weer en dient uiteindelijk een uniek doel. Als het gaat om de productie van ruimtevaartonderdelen, moet u rekening houden met verschillende factoren om het \"juiste\" materiaal te kiezen.

-U kiest voor titanium, aluminium, inconel, vloeibare siliconen, roestvrij staal of rubber, u moet rekening houden met gewicht, duurzaamheid, sterkte, corrosie en hittebestendigheid. N-titanium legering- 

titaniumlegering heeft een evenwicht tussen sterkte en gewicht, biedt premium prestaties bij extreme temperaturen en zorgt voor corrosieweerstand. In de ruimtevaartsector is titaniumlegering een go

to -materiaal geworden om een ​​vlekkeloze productie te maken. Van commerciële Airbus A380 tot militaire vliegtuigen zoals de F22, het gebruik van titanium is een kenmerkende standaard voor ruimtevaartcomponenten. NDAD Aerospace Machining. In feite is het gebruik van aluminium predates zelfs titanium. Aluminium materiaal vormt een glidoxide -coating die het zeer resistent maakt tegen corrosie. 7075 is de gemeenschappelijke aluminiumlegering die wordt gebruikt bij het bewerken van ruimtevaart. Aangezien aluminium vormbaarder is dan titanium, is het meer ideaal voor CNC -bewerking.

-inconel superleger-

we bieden een reeksnikkel- en chroom -superalys die als inconel worden gebruikt. Deze beoordeelde superlegeringsmaterialen hebben een verscheidenheid aan use -cases, van een straalmotor tot een hoge
pressured compressor. U kunt dit materiaal ook vinden in het duceren van systemen, uitlaatoplossingen voor motor en turbinebladen. Deze materialen worden anders ontwikkeld en gebruikt dan aluminium en titanium. Een van de voordelen van het gebruik van gemanipuleerde kunststoffen is dat ze aanzienlijk licht zijn dan metalen. Maar dit soort materialen dienenniet als alternatief voor metaallegeringen.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Functietitel: Project Manager

afdeling: Engineer

Bedrijfstelefoon: +86 0769-86651595

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 15322401809

Website: fmmachining.invipb2b.com

Adres: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top