Over anodematerialen van magnesiumlegering

Datum van publicatie:2023-07-13

at aanwezig, magnesiumanodematerialen worden over het algemeen gebruikt om metaalstructuren in bodem met hoge weerstand en zoet water te beschermen. Magnesium is een veel voorkomend opofferingsanodemateriaal in elektrochemische kathodische beschermingstechniek, die de kenmerken heeft van hoge chemische activiteit,negatieve elektrodepotentiaal en hoge rijspanning. Tegelijkertijd is het moeilijk om een ​​effectieve beschermende film te vormen op het oppervlak van de magnesiumlegering. Daarom is in watermedium de drijvende kracht van microcorrosiecel op het magnesiumoppervlak groot, de beschermende film is gemakkelijk op te lossen, de zelfcorrosie van magnesium is zeer sterk en treedt de reactie van de waterstofevolutie in de kathode voor.

ME zijn drie soorten op magnesium gebaseerde offeranodes: puur magnesium, magnesiummangaanlegering en magnesium aluminium zink mangaanlegering. Hun gemeenschappelijke kenmerken zijn lage dichtheid, grote theoretische capaciteit, laagnegatief potentieel, lage polariseerbaarheid en hoge rijspanning tot staal. Het is geschikt voor de bescherming van de metalen samenstelling in hoge weerstandsgrond en zoet water.

magnesium kan een effectieve ondergrondse pijpleiding kathodische bescherming, besparingen, raffinaderijen, energiecentrales, rioolwaterzuiveringsinstallaties, gebouwen, oliebranden en oliebranden bieden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en oliebranden en andere faciliteiten. Het is geschikt voor gebieden waare De weerstand van de oppervlaktebodem is zeer hoog, of zelfs als de weerstand relatief laag is, is de coating ondiep en is de locatie hoog en is de weerstand laag. Onder deze omstandigheden zijn grote ondiepe begraven anodes vereist en ver weg van de structuur om een ​​voldoende lage gronddraad te verkrijgen.

o, diepe formaties moeten voldoende lage weerstand hebben om diepe putanodes te passen. Wanneer de juiste spanning wordt toegepast, kan de magnesiumanode een bepaalde stroom produceren in vergelijking met de oppervlaktebodem. Wanneer de anode wordt geïnstalleerd in de diepe vorming met lage weerstand, kan een zeer uniforme structuurstroomverdeling worden verkregen. Zelfs als de oppervlaktebodem volledig geschikt is voor het ontwerpen van ondiepe anode grondbed, is de structuur van magnesiumanode geschikt voor een dicht gebied. Omdat het moeilijk is om de ondiepe begraven anode te regelen, kan deze alleen ver weg van de pijplijn en andere structuren worden gerangschikt. NTech Enterprise gespecialiseerd in de productie van MMO flexibele anode, geleidend polymeer flexibele anode en titanium gecoate anode, voornamelijk met kathodische beschermingstechnologie, engineeringontwerp, installatie en technische diensten. .
0539
3712117.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Functietitel: Sales Manager

afdeling: Overseas Business Department

Bedrijfstelefoon: +86-0539-3712117

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 15610665825

Website: mmoanode.invipb2b.com

Adres: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top