Voor- en nadelen van fengshengyuan ingebedde cilindrische druppelirrigatiepijp

Datum van publicatie:2020-07-31

Drip irrigatie pijp is een soort plastic product dat plastic pijp gebruikt om water (vloeibare meststof of pesticide, enz.) naar de wortel van de gewassen te sturen voor lokale irrigatie door de cilindrische drukcompensatiedripper op de irrigatie capillaire.


Belangrijke irrigatieproducten in het druppelirrigatiesysteem met druppelirrigatiewater, volgens de eisen van de vraag naar gewaswater, via het lagedrukleidingwerk en de op de capillaire geïnstalleerde emitter (druppelleidingwater);Het water en de voedingsstoffen die het gewas nodig heeft, worden gelijkmatig en langzaam in de bodem aan de wortel van het gewas geloosd.De lekkage, verdamping en afval in het proces van water- en mestvervoer worden vermeden, en het water en de kunstmest kunnen zo veel mogelijk worden bespaard en de kosten kunnen worden verlaagd.


(1)   Voordelen van een druppelpijp voor irrigatie:

1.De drup irrigatie pijp is licht in gewicht en gemakkelijk te regelen en te verzamelen in het veld.


Twee.De afstand tussen druppelhoofden kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruikers.


Drie.De druppelirrigatie pijp heeft een goede mechanische sterkte en is gemakkelijk te leggen door gemechaniseerde werking.


Vier.Drip irrigatie pijp is geschikt voor akkerbouwgewassen, serre groenten en fruitbomen en dergelijke.


Vijf.Drip irrigatie pijpen gebruiken nieuwe materialen, hoge sterkte, corrosiebestendigheid en anti-veroudering.


Zes.Drip irrigatie pijp kan worden toegepast met water en kunstmest, verbeteren het gebruik van kunstmest, besparen arbeid en kunstmest.


Zeven.De resultaten tonen aan dat het waterbesparende effect van druppelirrigatie pijp meer is dan 85%, de energiebesparing is meer dan 65%, en de opbrengst wordt verhoogd met meer dan 30%.


(2).     Kenmerken van de druppelirrigatie pijp:


Eén.De inwendige cilindrische irrigatie pijp emitter is een eenmalige inspuiting, met een breed en lang stromend kanaal, met filtervenster, sterke anti-verstopping prestaties.


Twee.De waterstroom van de binnenste cilindrische irrigatiefleiding is volle turbulente stroom, de uniformiteit van de uitlaat van het water is goed, de emitter is direct gelast op de binnenwand van de druppelpijp, de druk en het verlies van het hoofd zijn klein, en de irrigatie precisie is hoog.


Drie.Verschillende specificaties van druppelirrigatieproducten zijn geschikt voor verschillende irrigatievoorwaarden en kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende klanten.


Vier.De binnencilindrische irrigatie pijp heeft de voordelen van lage prijs, betrouwbare kwaliteit, goede irrigatie effect, gemakkelijke installatie, vervoer en gebruik.Het is een economisch waterbesparend irrigatieproduct, dat zeer geschikt is voor de ontwikkeling van precisielandbouw.


(3),   Toepassing van een irrigatiefleiding

Eén.Drip irrigatie pijp wordt op grote schaal gebruikt in kas, kas, veldgewassen, vooral voor groenten, fruit, bloemen, kwekerij, landschapsarchitectuur en andere economische gewassen.


Twee.Drip irrigatie pijp is zeer geschikt voor irrigatie van serre, akkerbouwgewassen en tuinfruitbomen in gebieden wher&; watervoorraden en arbeidskrachten zijn schaars.


(4)   ,   Model en specificatie van een druppelirrigatiefleiding


Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd. produceert de inlaad drup irrigatie pijp met een diameter van 16mm.Er zijn vele modellen van wanddikte en -afstand, dus de prijs van verschillende diameter, wanddikte en -afstand is ook anders.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top