Een introductie tot condensator

Datum van publicatie:2021-06-28

a condensator is een elektriciteit-HOLDING-inrichting bestaande uit tweenauwe geleiders die zijn gewonnen tussen eenniet-geleidend diëlektrisch.its capaciteit om de vergoeding vast te houden, wordt vaak alleen als capaciteit aangeduid, aangeduidd door de letter C.capacitor is er één van de meest gebruikte elektronische componenten in elektronische apparatuur. Het wordt op grote schaal gebruikt in scheidingsscheiding, koppeling, bypass, filtering, tuning-lus, energieomzetting, controle enzovoort.

definitie: bestaat uit twee metalen elektroden sandwiced tussen een laag van isolerende diëlektrische.Wanneer een spanning wordt aangebracht tussen de twee metaalelektroden, wordt de lading op hen opgeslagen, dus een condensator is een energieopslagelement.any van twee geleiders geïsoleerd van elkaar en dicht bij elkaar, die een condensator vormt.De parallelle plaatcondensator bestaat uit de elektrodeplaat van de condensator en de diëlektrische.

1. Het heeft de kenmerken van de ladingdisHarden en voorkomen dat de DC-stroom doorstroomt, waardoor het vermogen van wisselstroom doorheen is.

-2. In het proces van opladen en ontladen heeft de lading op de twee platen het accumulatieproces, dat wil zeggen, de spanning heeft de instellingsproces daarom, daarom kan de spanning op de condensator geen plotselinge verandering.

capacitor opladen : De twee platen hebben respectievelijk dezelfde hoeveelheid heterogene lading, de absolute waarde van de lading van elke plaat wordt de lading van de condensator genoemd.

capacitor ontlading: de positieve ennegatieve ladingen op de polen van een Condensator wordt door een draad geneutraliseerd.ding De ontlading wordt een korte stroom gegenereerd op de geleiderdraad.

De reactantie van een condensator is omgekeerd evenredig met zijn frequentie en capaciteit.that is , de analyse van capacitieve reactantie op de frequentie van het signaal, de capaciteitsgrootte.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Zhongshan Epers Electrical Appliances Co.,Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Zhongshan Epers Electrical Appliances Co.,Ltd.

Functietitel: Foreign trade director

afdeling: Ministry of Foreign Trade

Bedrijfstelefoon: +86 0760-23303603

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13925385472

Website: epers.invipb2b.com

Adres: No.4,Yandong 5th Road,Dayan Industrial Zone, Huangpu town, Zhongshan City,Guangdong Province,China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top