Vragen beantwoorden: Kan de koeltoren geen wateropvangbak gebruiken?

Datum van publicatie:2020-06-15

Vragen beantwoorden: Kan de koeltoren geen wateropvangbak gebruiken? Het antwoord is natuurlijk niet mogelijk! Waarom is dit? Xiaobian komt het je vertellen.

 

Zoals de naam al doet vermoeden, is de wateropvang een accessoire dat de rol speelt van het verzamelen van water. Het gebruik ervan kan het optreden van rondvliegend water effectief voorkomen, het verlies van vloeibaar water voorkomen, en ook het verlies van circulerend water en agenten voorkomen, en het ecologische milieu beschermen en waterbronnen besparen.

  64.jpg

De wateropvangbak van de koeltoren bestaat uit een kunststof skelet en bouten. Het heeft een goede algehele stijfheid, een laag gewicht, een ongewijzigde vorm, corrosiebestendigheid en een waterafvoereffect van meer dan 99,9%. De wateropvangbak is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het materiaal is solide hoogwaardig pvc-materiaal.

  6.jpg

De lengte van de wateropvangbak kan worden aangepast aan de oorspronkelijke grootte van de koeltoren om de installatie in de koeltoren te vergemakkelijken. De structuur van het blad is s-wave, wat het voordeel heeft van een kleine weerstand, die de weerstand in de toren kan verminderen en de bedrijfskosten van de koeltorenventilator kan verlagen. In de toren zijn doorgaans twee verdiepingen aangebracht.

 

Als er geen wateropvanger in de koeltoren is, is de waterdrift ernstig. De ene verspilt water en de andere is dat randapparatuur vatbaar is voor roest. Daarom is het gebruik van watercollectoren in koeltorens essentieel.

65.jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top