Anti-tweedehands rookartefacten, Pudun asbak reiniger

Datum van publicatie:2020-08-01

Roken is alles, maar in ons leven, zelfs als je niet rookt, zal er altijd tweedehands rook zijn, maar het is de gezondheidsrisico's van hoeveel?

1.jpg

De schadelijke stoffen in tweedehandse rook kan het milieu in de baarmoeder besmetten, het zuurstofgehalte in het bloed verminderen in het lichaam van de moeder en3535;39;39;s lichaam, veroorzaken verschillende soorten abnormale levenstekenen in de foetus als gevolg van gebrek aan zuurstof, en gemakkelijk veroorzaken foetale groei vertraging en defecten in verschillende systemen van de foetus, in ernstige gevallen, voortijdige geboorte en voortijdige geboorte endoodgeboren kan optreden.

2.jpg

Volgens onderzoek was de spermavruchtbaarheid van langdurig rokers 75 procent lager dan die van niet-rokers, omdat sperma kan herkennen en reageren op nicotine, en langdurige blootstelling aan tweedehands rook overbelast de nicotinereceptoren in menselijk sperma, en dat vermindert het vermogen tot bevruchting.

3.jpg

Secundhand rook kan veranderingen in de structuur en functie van de centrale en perifere luchtwegen, Alveoli en capillary, en invloed op het immuunsysteem van de longen, wat leidt tot longziekten, lange termijn tweedehands rook rokers hebben ook rokerige longen.

4.png

Steeds meer rokers kunnen zichzelf en hun gezinnen nu pas beschermen als ze een duidelijk inzicht hebben in de gevaren van tweedehands rook, en het verbod op roken in openbare plaatsen heeft tot op zekere hoogte de mogelijkheden voor tweedehands rook beperkt, maar er moet nog steeds aandacht worden besteed aan tweedehands rook op de werkplek en thuis.

5.jpg

Laten we vandaag een anti-tweedehands rookartefacten aanbevelen: PUDUN ASHTRAY PURIFIER!

01 Electronic Smart Ashtray, air purifier, anti-second-hand smoke, anion, automatic odor removal, smokeless ashtray.png

Het kan niet alleen als asbak worden gebruikt, het kan ook in tweedehands rook ademen, en de lucht die je om je heen ziet is gezond.
Het gebruik van een samengestelde filter + een dubbele zuivering, een actierook met behulp van de industrie die gewoonlijk gebruikt anion generator, ingebouwde hoog-druk anion-emissiemodule, het initiatief om de lucht van tweedehands rook en verschillende geuren aan te vallen, adem in de zuiveraar en laat frisse lucht rijk aan negatieve ionen.
Het plaatsen van een Pudun asbak in uw huis zal niet alleen uw as op de vloer houden, maar zal u ook helpen ademen in tweedehands rook als frisse lucht en beschermen uw familie en kinderen van het, zegt luchtzuiveraar.

06 Electronic Smart Ashtray, air purifier, anti-second-hand smoke, anion, automatic odor removal, smokeless ashtray.png

Het houden van een Pudun Ashtray reiniger bij de hand in het kantoor don't3535;t moet uw plotselinge behoefte aan sigaretten te beteugelen, hetzij om u gelukkig te houden op het werk of om uw medewerkers en klanten te weerhouden van het inhaleren van tweedehands rook, is zowel een bescherming voor anderen is ook een zorgvuldige uitdrukking.
Het plaatsen van een Pudun Ashtray zuiveraar in de conferentiekamer kan ook luid praten over de analyse van de bedrijfsplanning, tegelijkertijd laten elke vertegenwoordiger genieten van de ecologische absorptie die rijk is aan negatieve ionen, negatieve ionen kunnen niet alleen de lucht zuiveren, kan ook het vermogen om te bestuderen en te werken om de foutsnelheid te verminderen,zodat de onderhandelingen soepeler en aangenamer samenwerken.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top