Asiamold Guangzhou International Mold Exhibition begint op 11 en 13 augustus

Datum van publicatie:2020-07-21

    De 14e Guangzhou International Mold Exhibition (Asiamold) zal worden gehouden in het China Import and Export Fair Complex van 11 tot 13 augustus 2020. De driedaagse Asiamold zal de productie en verwerking van geavanceerde matrijzen, spuitgieten, metaalverwerking, lagers demonstreren. , 3D-printen, laser- en automatiseringstechnologieën.


Guangzhou tweekleurige / meerkleurige schimmelinjectietechnologie Summit Forum 12 augustus 2020


      Deel geavanceerde tweekleurige / veelkleurige spuitgiettechnologie, producten en koffers voor autolampen, interieur- en exterieurafwerking, huishoudelijke apparaten, elektronica, slimme wearables en andere industrieën! Een uitgebreide weergave van tweekleurige / meerkleurige spuitgiettechnologie en technische problemen.


Guangzhou International 3D Printing Industry Technology Application Summit 12 augustus 2020



Gericht op de toepassing van reguliere 3D-printen / additieve fabricagetechnologie bij het ontwerpen en vervaardigen van mal-conform waterwegen, snelle prototyping-toepassingen en andere hot-applicatierichtingen in de industrie, het delen van nieuwe toepassingsgevallen en het analyseren van huidige hotspots, zoals vormen en kunststof spuitgieten. Bedrijven in de branche brengen nieuwe ideeën.

637304282699627799172.jpg


Hoe doen industriële metalen 3D-printen schimmel experts " specialiseren "

 

3D-printkoffer van spuitgietmatrijs om de vormcyclus te verminderen

 

Een geïntegreerde oplossing om het metaaladditiefproces te optimaliseren

 

Software en hardware voor 3D-systemen blijven innoveren om digitale productie-additieve fabricage op metaalniveau te bevorderen 3D-printtechnologie van metaal - een nieuwe trend in de productie van matrijzen De toepassing van 3D-printen van metaal in de industrie


Wetenschappelijk injectieforum 13 augustus 2020


Het delen van wetenschappelijke, efficiënte, stabiele spuitgiettechnologie en technologie voor apparatuurbeheer voor de vorm- en kunststofindustrie. De inhoud van de toespraak is verfijnd en praktisch. De elite docenten hebben een rijke ervaring en kracht. Ze zijn uiterst praktisch voor het upgraden van het spuitgietproces en het overwinnen van de technische problemen van het gieten. waarde.


56.jpg



Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top