Automatisch Carton Forming Macho System van de drie belangrijkste technische analyse

Datum van publicatie:2023-08-31

automatische doosvormmachine veel mensen begrijpen of begrijpenniet veel, de volgendeneemt u een eenvoudige ontleding van automatisch Carton -vormmachinesysteem toegepast op die technologieën. Lijmsysteem

he gedrukt weefsel wordt in het lijmsysteem ingevoerd, enna het lijmen en coating wordt hetnaar de transportband gestuurd om te wachten tot het karton wordt geplaatst. Het systeem is geïnstalleerd met het dubbele detectieapparaat achter de flyer om te voorkomen dat het fenomeen twee of meer vellen tegelijk transporteert vanwege temperatuur, vochtigheid, enz. watniet alleen eenvoudig is om het lijmvolume te reguleren, maar ook stabiel in prestaties.

System 2: vouwsysteem-

after Het karton wordt op het gezichtspapier geplaatst en in het vouwsysteem gevoerd en in het vouwsysteem gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem is gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en in het vouwsysteem wordt gevoerd en wordt gevoerd in het vouwsysteem , het dubbelesided wrapping -apparaat voltooit eerst het inpakken van de linker- en rechterkant, en vervolgens wordt de hoek

pressie -apparaat geactiveerd om het proces van het drukken van de vier hoeken te voltooien, en ten slotte voltooit de vouwklep voor en achter de voor- en achterste de voor- en achterste Inpakken van de randen respectievelijk. Totnu toe is een compleet set van het productieproces van de hardcover -dekking voltooid. In het vouwsysteemneemt het hoekpersproces geïmporteerde optische sensoren aan om het CAM -apparaat te regelen om de synchronisatie en stabiliteit van het drukken van vier hoeken te realiseren, enneemt mechanische flap aan om de randen te vouwen, waardoor de afgewerkte producten mooi en mooi worden. Alle oppervlakken van drukrollen worden besproeid met teflon -materiaal, watniet gemakkelijk is om aan plakkerig water te hechten, dus het maaktniet alleen het oppervlak van de afgewerkte producten schoon en opgeruimd, maar vermindert ook de reinigingstijd van de drukrollen en verbetert de werkefficiëntie, dus het is op grote schaal welkom. Oppervlaktepapier op de transportband. PLC berekent automatisch de afwijking van het oppervlaktepapier, past vervolgens de positie van het karton aan en lokaliseert het op het oppervlaktepapier en stuurt het vervolgensnaar het vouwsysteem door de transportband van de doosvormmachine.

--


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Functietitel: Sales Manager

afdeling: Sales

Bedrijfstelefoon: +86-135-8077-6960

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-189-2827-5267

Website: degaomachinery.invipb2b.com

Adres: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top