Automatisering in de wereldwijde industrie heeft de populariteit van industriële robots tot een nieuwe hoge

Datum van publicatie:2020-07-24

Het aandeel van de productie van robots in de Verenigde Staten is in de afgelopen twintig jaar meer dan verdubbeld en de rest van de wereld is ook verdubbeld, door bepaalde categorieën werknemers te vervangen, volgens een rapport uitgebracht op juli 15.

Volgens onderzoek van de St. Louis Federal Reserve Bank was de penetratiesnelheid in de Verenigde Staten gestegen van 0.5 robots per 1,000 werknemers 22 jaren geleden tot 1.8 door 2017.

In het verslag werd vastgesteld dat de auto-industrie de hoogste snelheid van robotpenetratie heeft, met Frankrijk voorop, gevolgd door de Verenigde Staten en Duitsland.

Automatisering heeft het aantal ^35;39;middle-classic''35;39; banen in het midden, maar het aandeel van hooggekwalificeerde en laaggeschoolde banen is toegenomen, aldus het rapport.

In de studie werd vastgesteld dat Frankrijk de weg leidde in het gebruik van robots om auto's te bouwen, met 148 robots per 1,000 werknemers, vergeleken met 136 in de Verenigde Staten en ongeveer 120 in Italië en Duitsland.

Uit de studie is ook gebleken dat Duitsland en Italië voor de VS staan bij het gebruik van robotica in alle productiesectoren.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top