Riemtekeningontwerp, open riemvorm, productieriem, riemhaspel

Datum van publicatie:2023-07-07

what zijn de materialen van de stempelende onderdelen

productiematerialen van stempelende onderdelen: PS, ABS, PET, PC, PC, PE en andere plastic materialen, speciale vereisten kunnen worden gemaakt van metaal.

pc materiaal: dat wil zeggen polycarbonaat (polycarbonaat), afgekort als pc, is een kleurloze transparantniet -qualitatief thermoplastisch materiaal. Denaam komt van de Co3 -groep erin. Polycarbonaat isniet resistent tegen ultraviolet licht,niet bestand tegen sterke alkali.-

fysische eigenschappen: soortelijk gewicht: 1.18

1.20 gcm ³ Molrimverkreding: 0,50.8% Molvormingstemperatuur: 230

320 ℃ Droogomstandigheden: 110

120 ℃-/-8 uur kunnen lang worden gebruikt bij-60-120 ℃. Materiaaleigenschappen Hoge impactsterkte, goede dimensionale stabiliteit, kleurloze transparant, goede kleuren, elektrische isolatie, corrosieweerstand, slijtvastheid, maar slechte zelflubricering,neiging van stressscheuren, gemakkelijke hydrolyse met hoge temperatuur en andere resincompatibiliteit is slecht. Geschikt voor het maken van kleine instrumentonderdelen, geïsoleerde transparante onderdelen en impactbestendige delen.

-materiële kenmerken: amorf materiaal, goede thermische stabiliteit, brede vormtemperatuurbereik, slechte vloeibaarheid. Kleine vochtabsorptie, maar gevoelig voor water, moet worden gedroogd. Het vormen van krimp is klein, gemakkelijk te smelten kraken en spanningsconcentratie, dus de vormomstandigheden moeten strikt worden geregeld, plastic onderdelen moeten worden gegloeid; De smelttemperatuur is hoog, de viscositeit is hoog en de plastic delen groter dan 200 g moeten worden verwarmd en uitgestrekt mondstuk. De plastic vloeibaarheid is slecht, het schietsysteem is ruw en kort als het principe, zou een koude put moeten stellen, de poort moet groot zijn, de mal moet worden verwarmd; Materiaaltemperatuur is te laag, zal een gebrek aan materiaal veroorzaken, de glans van plastic onderdelen, de materiaaltemperatuur is te hoog gemakkelijk te overstromen, plastic onderdelen die schuimen. Wanneer de schimmeltemperatuur laag is, is de krimpsnelheid klein, is de verlengingssnelheid klein, is de impactsterkte laag en is de buig-, druk- en treksterkte laag. Wanneer de schimmeltemperatuur 120 graden overschrijdt, afkoelen de plastic onderdelen langzaam en zijn gemakkelijk te vervormen en plakken ze aan de mal. De wand van het plastic deel isniet te dik geschikt en moet uniform zijn om scherpe hoeken en inkepingen te vermijden~-materiële kenmerken: hoge sterkte, treksterkte 69mpa, buigsterkte 96mpa; Weerstand op hoge temperatuur, lang gebruik kan bestand zijn tegen 130 graden Celsius temperatuuromgeving; Goede transparantie, *; Grondstofkleuraanpassing en oppervlaktecoating zijnniet zo goed als ABS; PC moet kiezen voor een hoog mobiliteitscijfer. Geschikt voor clamshell -machines en mobiele telefoons die worden gebruikt in harde omgevingen.

pcnadelen: slechte slijtvastheid. Sommige polycarbonaatapparaten die worden gebruikt voor schurende toepassingen vereisen een speciale behandeling van het oppervlak. NPS: behoort tot polystyreen, algemeen bekend als harde lijm. In de plastic industrie aangeduid als: PS aan verhouding: 1,05 g

cm ³ Gietkrimp: 0,6

0,8% Moldingstemperatuur: 170250 ℃-

materiële eigenschappen: uitstekende elektrische isolatie (vooral hoge frequentie -insulatie ), kleurloos en transparant, lichte transmissie tweede alleen op organisch glas, kleurwaterbestendigheid, goede chemische stabiliteit, algemene sterkte, brosse kwaliteit, gemakkelijk te produceren stress bros kraken, benzeenweerstand. Benzine en andere organische oplosmiddelen. Geschikt voor het maken van isolerende transparante delen. Decoratieve onderdelen en chemische instrumenten, optische instrumenten en andere onderdelen.

molding prestaties: amorf materiaal, kleine vochtabsorptie, hoeftniet volledig droog te zijn,niet gemakkelijk te ontbinden, maar de thermische expansiecoëfficiënt is groot , Gemakkelijk om interne spanning, goede vloeibaarheid, beschikbare schroef- of plunjer -injectiemachines te produceren; Het is raadzaam om de temperatuur van hoge materiaal, hoge schimmeltemperatuur, lage injectiedruk te gebruiken, de verlenging van de injectietijd bevorderlijk is om de interne spanning te verminderen en krimp te voorkomen. Metamorfose; Verschillende vormen van poort kunnen worden gebruikt en de poort is verbonden met het plastic deel in een boog, om het plastic deelniet te beschadigen wanneer de poort wordt verwijderd. Grote demoughden en uniforme uitwerpselen. De wanddikte van de plastic onderdelen is uniform, voor zover mogelijk zonder inzetstukken, als er inzetstukken zijn voorverwarmd.

Function 1: gebruikt met de dekgordel om elektronische componenten te dragen. Aangepast op de SMT -plugin -werking van elektronische componenten, worden de elektronische componenten opgeslagen in de verpakking van de stempelen en de stempelen worden verpakt met de dekgordel, om de elektronische componenten te beschermen tegen verontreiniging en impact. Wanneer de elektronische componenten zich in de plug/in -werking bevinden, wordt de afdekband gescheurd en haalt de SMT -apparatuur de componenten in de stamping -onderdelendragerriem op zijn beurt door het positioneringsgat van de dragerriem van de stempelonderdelen en installeert deze op de geïntegreerde printplaat om een ​​compleet circuitsysteem te vormen.--

Function 2: om elektronische componenten te beschermen tegen elektrostatische schade. Sommige precisie -elektronische componenten hebben duidelijke vereisten voor het antistatischeniveau van gestempelde onderdelen. Volgens het verschillende antistatischeniveau kunnen stempelende delen worden onderverdeeld in drie typen: geleidend type, antistatisch type (elektrostatisch dissipatietype) en isolatietype.

functie 3: gemakkelijk te dragen; Zorgen voor efficiëntie; Product Model; Hoeveelheid lengte; Elektrische bescherming; Draagvervoer; Verpakkingsfunctie.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Jiushuo Industrial Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Jiushuo Industrial Co., Ltd.

Functietitel: foreign trade salesman

afdeling: foreign trade

Bedrijfstelefoon: 0769-81100282

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: 13377626993

Website: jiushuopack.invipb2b.com

Adres: No. 96 Huangshahe West Road, Shangtun Industrial Zone, Liaobu Town, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top