CNC -bewerking prototyping -services: waarde in productontwerp en ontwikkeling

Datum van publicatie:2023-04-06

Prototype -onderdelen kunnen buitengewoon waardevol zijn bij het verifiëren van de ontwerpintentie voorafgaand aan de productie. CNC -bewerking Prototypes zijn een geweldig hulpmiddel om het ontwerp snel ennauwkeurig te evalueren. Professionele CNC -bewerking Prototyping Services kan een product bieden gemaakt van representatieve materialen, sterkte en dimensionale kwaliteit. Voor de bewerkingsservice kan het ontwerpproces goed bedienen.


benefits van prototype CNC Machining

precision CNC Machinediensten kunnen het volgende aanbieden aan de ontwerpingenieur:

high fidelity functionele beoordeling --prototype CNC -bewerking biedt de mogelijkheid om te beoordelen hoe goed een ontwerp zich vertaalt in fabricagebare onderdelen, voorafgaand aan investeringen in tooling. Evenzo kunnen interacties tussen onderdelen en tolerantiestapel

ups worden geëvalueerd. Dit helpt ervoor te zorgen dat het product voldoet aan de specificaties van de klant voordat hij in volledige productie gaat. ongehoord. Bovendien maakt intelligente machines, in staat om zijn omgeving te voelen, realtime afsnijden van feedback om de hoogste kwaliteit te garanderen.

skill -vereisten -

terwijl een getrainde operator toezicht houdt Machine voert veel van het werk automatisch uit. 3D CAD -gebaseerde programmeersoftware maakt de selectie van tools en snijpad mogelijk. De CNC -machine verwerkt vaak automatisch gereedschap als deze is uitgerust met een automatische toolwisselaar. Deze vorderingen hebben bijgedragen aan het verminderen van de menselijke fouten, wat overeenkomt met kostenbesparingen en productconsistentie over eerdere generaties van bewerkingen.

asier productie runs - nadat een prototype is gemaakt, als het eindproduct ook bedoeld is voor bewerking, de machinaal Operator moet gewoon dezelfde code voor een volledige productierun. De consistentie die dit creëert in bedrijfsparameters zorgt voornauwkeurigheid en consistentie. Zolang preventieve onderhoudsbewerkingen worden uitgevoerd als geschikt voor de technologie, zullen consistente prestaties worden bereikt.

Advanced Software -3D -programmeersoftware blijft verder gaan met een indrukwekkende snelheid waardoor steeds efficiëntere gereedschapsbeweging, snijpaden, snijpaden, snijpaden, evenals geoptimaliseerd snijden. Het werk datnodig is om het programma voor te bereiden, blijft verder geautomatiseerd in denieuwste softwareherzieningen en ondersteuning voor 4

axis en 5

axis bewerking blijft eenvoudiger worden waardoor meer en operators deze geavanceerde techniek kunnen leren. Nfor superieure CNC -bewerkte prototypes, vijfde metaal is een vertrouwde bron. Onzenieuwste Haas 750p High-Speed ​​5-axis -systeem in onze Mi -locatie van Farmington Hills is een van de meest veelzijdige systemen met hoge capaciteit die beschikbaar zijn voor efficiënte prototyping. Bel ons of bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top