Kathodische bescherming van bodemoppervlak van opslagtank

Datum van publicatie:2022-02-11

De bodemcorrosietankstichting is hoofdzakelijk samengesteld uit zandlaag en asfaltzand, en de tankbodemplaat bevindt zich op het asfaltzandoppervlak. Vanwege de afwisseling van volledige belasting enno-load in de tank, de invloed van temperatuur en grondwater in de winter en de zomer verschijnen scheuren op de asfaltzandlaag, waardoor het grondwater dicht bij de bodemplaat van de tank stijgt en corrosie veroorzaakt.W

Wanneer de temperatuur van de olietank hoog is, verdampt het grondwater rond de tankvloer, waardoor de zoutconcentratie verhoogt en de corrosiegraad verhoogt. De zuurstofconcentratie verschil batterijcorrosietank bodemplaat en zandstichting zijnniet in goed contact, wat gemakkelijk is om zuurstofconcentratieverschil te produceren. Bijvoorbeeld, in vergelijking met volledige belasting ennolading, zal slecht contact r onderno-ladingsconditie optreden. Bovendien, vanwege het verschil van luchtdoorlatendheid tussen de tankrand en het tankcentrum, zal de zuurstofconcentratieverschilbatterij ook worden veroorzaakt. Op dit moment zal het centrale deel anode worden en worden gecorrodeerd.-
De anti-ncorrosie-coating op het onderoppervlak van de bodemplaat moet lasbaar zijn, en de structuur van de coating kanniet worden beschadigd tijdens het lassen en de effectieve anti-ncorrosion-tijd van de coating is vereist om lang te zijn.
-if kathodische bescherming wordtniet gebruikt, anorganische zinkrijke coating heeft de voorkeur. Het heeft uitstekende hittebestendigheid, verouderingsweerstand, sterke hechting, uitstekende hardheid en slijtvastheid, oplosmiddelweerstand en roestweerstand. De verffilm heeft kathodisch beschermingseffect. Het behoort tot water-based coating, dieniettoxisch en geurloos, eenvoudig in de bouw en gemakkelijk te gebruiken is.

-due aan de barrière van de ringstraal, de randplaat is het blinde gebied van kathodische bescherming . Nadat de tank is gevuld met olie, is de randplaat enigszins opgewerkt en regenwater is gemakkelijk te stromen in de kloof tussen de randplaat en de stichting.-
nn
in om te voorkomen dat regenwater de gat, asbest te voorkomen Touw wordt over het algemeen gebruikt om de kloof te vullen, en vervolgens worden waterdichte lijm en glasvezeldoek gebruikt voor het afdichten. Denadelen van deze behandelingsmethode zijn erg groot en kunnen geen goede waterdichte rol spelen.

a structuur vancutting de blootgestelde hoek van ringstraal en het lassen van een cirkel van ronde staal buiten en onder de randplaatkan ook worden aangenomen. De specifieke methode is om de blootgestelde hoek van de ringbundel te snijden, een cirkel van D6 ronde staal aan de buitenste en onderste rand van de randplaat voor de gebouwde opslagtank en sluit en vult en vult de laspositie met waterdichte afdichtmiddelna het lassen. Deze structuur kan effectief het water regelen dat de opening tussen de randplaat en de stichting binnenkomt, verminderen de wateropwikkeling veroorzaakt door de randplaat kromtrekken en de constructie is handig en het effect is goed.

"shandong Linyi Bosi-geleidende materialen Co., Ltd. is een High"tech Enterprise die gespecialiseerd is in de productie van MMO flexibele anode, geleidende polymeer flexibele anode en titanium gecoate anode, voornamelijk verstrekkende kathodische beschermingstechnologie, engineeringontwerp, installatie en technische diensten. TEL: 0539 3712117, 15588026668.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top