Dragon Boat Festival vieren: een culturele extravaganza bij ons bedrijf

Datum van publicatie:2023-06-27

1687342721253.jpg

dragon bootfestival, ook bekend als Duanwu Festival, is een traditionele Chinese vakantie gevierd op de vijfde dag van de vijfde maanmaand. Dit jaar omarmde ons bedrijf de feestelijke geest door een heerlijke thee -bijeenkomst te organiseren ter ere van Dragon Boat Festival. Collega's van de planningsafdeling kwamen samen om te genieten van het gezelschap van verse lychees, heerlijke Zongzi (Sticky Rice Dumplings) en boeiende gesprekken over de diverse douane waargenomen tijdens deze speciale gelegenheid. Laat' s de festiviteiten en tradities die tijdens dit hartverwarmingsevenement werden gedeeldnader bekijken.

Dragon Boat.jpg

1. Dragon Boat Racing: Uniting Strength and Spirit

\\ Geen van de hoogtepunten van Dragon Boat Festival is de opwindende Dragon Boat Races. Collega's wisselden verhalen uit over hun woonplaats en hoe Dragon Boat Races daar zijn georganiseerd. De opwinding van de concurrentie, gesynchroniseerde roeien en de pulserende drumbeats die de races vergezellen, werden levendig beschreven, waardoor iedereen graag getuige was van dit spannende evenement uit de eerste hand.

2. Ei -botsingsspel: een strijd om uithoudingsvermogen

another intrigerende traditie besproken tijdens de thee -bijeenkomst was het eierbotsingsspel. Deelnemers brengen verschillende soorten eieren (eend, gans en kip) mee en concurreren om te zien wiens ei intact blijftnadat hij tegen anderen is gestoten. Deze speelse activiteit symboliseert geluk en welvaart. Collega's deelden hun grappige ervaringen en vriendelijke rivaliteit, veroorzaakte gelach en kameraadschap onder alle.

Zongzi.jpg

Zongzi1.jpg

3. Zongzi maken: het maken van heerlijke bundels van vreugde

Sachet.jpgSachet1.jpg

 

Lycee.jpg


' Collega's deelden hun familierecepten, technieken en de verschillende vullingen die werden gebruikt om deze heerlijke rijstbollen te maken. Samenwerken om de kleefrijst in bamboebladeren te wikkelen, ging de vreugde van het maken van Zongziniet alleen over het eindproduct, maar ook over de gedeelde ervaring en het gevoel van voldoening dat daarbij hoort. : Het afweren van boze geesten de discussie verschoof vervolgensnaar de creatie van aromatische zakjes. Van deze kleine, handgemaakte tassen gevuld met kruiden, zoals alsemhout, wordt verondersteld muggen af ​​te weren en boze geesten af ​​te weren. Collega's deelden enthousiast de stappen die betrokken zijn bij het maken van deze zakjes en de betekenis die ze in hun woonplaats hebben. Deze charmante traditie voegtniet alleen geur toe aan de feestelijke sfeer, maar geeft ook een gevoel van bescherming en zegeningen. \\ N 5. Omarmde tradities: ai ye en gele wijn as het gesprek stroomde, het onderwerp raakte andere gekoesterde gewoonten. Collega's spraken over het hangen van ai ye (overvallige) vertrekken op deuren om boze geesten af ​​te weren en geluk te brengen. Bovendien benadrukten ze het plezier van hetnippen van gele wijn terwijl ze genieten van Zongzi, oprechte gesprekken voeren en zich koesteren in de vreugde van het festival. Dezenadruk op het behoud van tradities en het samenvieren van de harmonie en eenheid binnen ons bedrijf. Collega's kwamen samen om hun gewoonten in de woonplaats te delen, wat een dieper begrip en waardering voor dit levendige festival bevorderde. Van Dragon Boat Racing en Egg Collision Games tot Zongzi Making and Handmade Sachets, het evenement toonde het diverse wandtapijt van tradities geassocieerd met Dragon Boat Festival. Terwijl we thee dronken en verhalen deelden, vierden weniet alleen ons culturele erfgoed, maar versterkten we ook de banden van vriendschap en kameraadschap binnen ons bedrijf. Laat de Spirit of Dragon Boat Festival ons blijven inspireren om ons rijke erfgoed te omarmen en samen memorabele ervaringen te creëren. \\ N

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Xuan Cheng Textiles Limited
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Xuan Cheng Textiles Limited

Functietitel: General Manager

afdeling: Ministry of Foreign Trade

Bedrijfstelefoon: +86 18825090555

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 18825090555

Website: xuanctextiles.invipb2b.com

Adres: No.91, Changtang Main Street, Dalang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top