Kenmerken van de afdruking van het water

Datum van publicatie:2020-08-01

Volgens de kenmerken van watertransferprinten, kan het worden onderverdeeld in waterafvoeroverdracht en watermerkoverdracht.

1. Waterdruk transfer printen

De zogenaamde water drape transferbedrukking verwijst naar de decoratie van alle oppervlakken van objecten, die de ware kleuren van de werkstukken bedekken en patronen op het hele oppervlak (driedimensionaal) kunnen afdrukken, wat de voordelen is; maar de nadelen zijn ook duidelijk, dat wil zeggen dat wanneer de flexibele grafische drager volledig in contact is met het substraat, het onvermijdelijk is om uit te rekken en te vervormen. Daarom is het in feite moeilijk om het beeld en de tekst die naar het oppervlak van het object Ware mate is overgebracht, te bereiken. De meeste afdrukafbeeldingen en -teksten van wateroverdrachtpapier dat wordt gebruikt voor transferbedrukking zijn samengesteld uit inktblokken met decoratieve kleuren en eenvoudige herhaalde patronen, dus het is niet nodig om af te drukken met fijne lichtgevoelige film; de wateroverdrachtsfilm is meestal gemaakt van wateroplosbare film met een goede elasticiteit, en de overdrachtsfilm die wordt gebruikt voor driedimensionaal transfer printen is niet competent voor het overbrengen en kopiëren van kleine woorden en hiërarchische afbeeldingen.


2. Watermerkoverdracht

Watermerkoverdracht is het proces waarbij de afbeeldingen en teksten op het transferpapier volledig naar het oppervlak van het substraat worden overgebracht. Het is vergelijkbaar met het warmteoverdrachtsproces, maar de overdrachtdruk is afhankelijk van de waterdruk. Het is recentelijk een populaire wateroverdrachtstechnologie, het kan grafische informatie overbrengen in een klein gebied op het oppervlak van het substraat. Het afdrukeffect is vergelijkbaar met het tampondrukproces, maar de investeringskosten zijn laag en het bedieningsproces is relatief eenvoudig. Het is erg populair bij gebruikers. Het watermerkoverdrachtsprintproces heeft geen activatoractivering nodig en vermijdt de vervuiling van organische oplosmiddelen. Het heeft duidelijke voordelen bij de productie van handwerk en decoraties.

zmkm-800_800 (2).jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shenzhen ruijiatai Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Shenzhen ruijiatai Technology Co., Ltd

Functietitel: Business Manager

afdeling: Business department

Bedrijfstelefoon: +86 13798403501

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13798403501

Website: ruijiatai.invipb2b.com

Adres: Floor 2, building B, rongtiansheng Industrial Park, Heping Village, Fuyong Town, Bao'an District, Shenzhen city.China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top