China Snelle ladingsnorm vrijgegeven

Datum van publicatie:2021-06-28

on 28, 2021, de Associatie Telecommunications Terminal Industry heeft de geconvergeerde snelle oplaadstandaard"technische specificaties vrijgegeven voor Converged Fast Charging of Mobile Terminals."Deze standaard is bedoeld om de complexe en veranderlijke en incompatibele problemen van de huidige snelle oplaadnormen op te lossen De markt, en het speelt ook een positieve rol bij het verbeteren van de gebruikerservaring, energiebesparing en milieubescherming.

De volledigenaam van de UFCS Snelle oplaadspecificatie is universeel snel opladen Specificatie. De standaard wordt geleid door de Green Energy Work Group (WG10), geleid door het Institute of Information and Communications Technology, Huawei, Oppo, Vivo en Xiaomi, en is geëerd door eer, siliciumvermogen, rockchip en lihui-technologie, angbao Elektronica, Dianku-netwerk en vele andere terminal, chipbedrijven en industriepartners ondersteunen sterk.


it is de moeite waard om te vermelden dat tijdens de ontwikkeling van de UFCS snelle oplaadstandaard, hoofdfabrikanten zoals Huawei, Oppo, vivo en Xiaomi heeft de inherente technischenormen verbroken en grote bijdragen aan de formulering van een uniforme technischenorm voor snel opladen van mobiele terminals. Tegelijkertijd, dankzij de gezamenlijke inspanningen van deze toonaangevende fabrikanten, kan de FAST-oplaadnorm UFCS aan de behoeften van de lange

TERM-ontwikkeling van snel oplaadecologie voldoen.


-



---NACCORDING VOOR DE INHOUD VAN DE INHOUD VAN DE CONTAST VAN DE UFCS SNELLE LADINGSCIFICATIE, keurt denorm een ​​continue aanpassingsmodus goed en de uitgangsspanning is onderverdeeld in vier programmeerbare versnellingen van 5V, 10V, 20V en 30V (vergelijkbaar met USB PD3.0 PPS-spanningsregeling), Waarvan de 5V-versnelling het programmeerspanningsbereik kan zijn, is 3,4V-5.5V, het programmeerbare spanningsbereik van de 10V-versnelling is 5.5V

12V, het programmeerbare spanningsbereik van de 20V-versnelling is 12V

21v en de programmeerbare spanning Bereik van de 30V-spanning is 21V
36V.


in-toevoeging om het uitgangsvermogen van de voedingsapparatuur duidelijk te bepalen, bepaalt de UFCS snelle oplaadstandaard ook dat de voedingsapparatuur en de oplaadapparatuur gezamenlijk Voltooi de acquisitie van elektronische labelinformatie van de kabel en forceert u het CHARG ING-apparatuur om de kabelimpedantiedetectiefunctie te verhogen.


<

Wanneer de stroom groter is dan 6,5A, moet het UFCS-kabel elektronische label worden toegevoegd; Wanneer 4A

pathroom \u003C6.5A, wordt aanbevolen om het UFCS-kabel elektronische label toe te voegen, dat ook andere kabelsidentificatieschema's kan ondersteunen; Wanneer de kabelstroom kleiner of gelijk is aan 4a, hoeft u de kabelniet te identificeren, de kabelimpedantie te gebruiken om overeen te komen met de huidige capaciteit van de kabel.




--&#&


SINE 2014, binnenlandse snelle oplaadtechnologie heeft zich snel ontwikkeld en het is op het internationale leidendeniveau geweest in termen van laadsnelheid en oplaadveiligheid; De snelle oplaadervaring is algemeen erkend door marktgebruikers en is een standaardkenmerk van mobiele telefoons geworden.

\\n \\n \\nHowever, vanwege het lange \\nreasing probleem van protocol incompatibiliteit in de snelle oplaadindustrie, vooral onder Grote merken van mobiele telefoons, er zijn veel snelle oplaadprotocollen en zijn onverenigbaar met elkaar en mobiele telefoons van verschillende merken en opladers kunnen alleen een fundamenteel lage \\ Npower-opladen bereiken. . Dit beïnvloedtniet alleen de gebruiker \\ N \\n39; s snelle oplaadervaring en verspilt bronnen; Het verhoogt ook de risico's en kosten van R \\ ND in de stroomopwaartse en stroomafwaarts van de industrieketen. \\n \\n \\n \\nDe visie van de snelle oplaadspecificatie van UFC's is om de onverenigbaarheid van verschillende laadprotocollen, en om de universele snelle oplaadnorm in de snelle oplaadindustrie te worden en om de eenmaking van de snelle oplaadmarkt te realiseren. \\ N \\n \\n \\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Hanjing Electronics Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top