China problemen witboek op China-Afrika-samenwerking in hetnieuwe tijdperk

Datum van publicatie:2021-11-26

De Permanent Comité van het 13e Nationaal Comité van de Chinese People' S Political Consultative Conference (CPPCC) opent zijn 19e sessie om de leidende principes van het zesde Plenum van de 19e Communistische Partij van China (CPC) Central Comité te bestuderen , in Peking, kapitaal van China, 22november 2021. Wang Yang, een lid van het Permanent Comité van het Politiek Bureau van het CPC Central Committee en Voorzitter van het CPPCC National Committee, voorzitterde de opening. Op uitnodiging van de CPPCC, Zhao Leji, een lid van het Permanent Comité van het Politiek Bureau van de CPC Central Committee en Secretaris van de CPC Central Commission voor Discipline Inspection, heeft de vergadering bijgewoond en een rapport afgeleverd. [Photo/xinhua]

beijing--&beijing#

Het Permanent Comité van het 13enationale comité van de Chinese Personenpersonen

39; S Politieke Consultative Conference (CPPCC) opende de 19e sessie op maandag om de leidende principes van de Zesde plenum van de 19e Communistische Partij van China (CPC) Centraal Comité.

WANG YANG, een lid van het Permanent Comité van het Politiek Bureau van het CPC Centraal Comité en Voorzitter van het CPPCC-nationale commissie, voorgezeten in de opening.

at De uitnodiging van de CPPCC, ZHAO LEJI, een lid van het Permanent Comité van het Politiek Bureau van het CPC Central Committee en Secretaris van de CPC Central Commission voor Discipline Inspection, woonde de vergadering bij en leverde de vergadering bij en leverde een rapport.

WANG wees erop dat de zesde plenaire vergadering van het 19e CPC Central Committee, van 8 tot 11november, de belangrijkste prestaties en historische ervaring van het feest in de afgelopen eeuw samengevat.

De resolutie die op het plenum is aangenomen, dient als een gui De om de oorzaak van de partij en het land in hetnieuwe tijdperk te bevorderen, zei Wang.

he riep de leden van het Permanent Comité van het CPPCC National Comité op om hun denken en acties uit te lijnen met de leidende principes van het Plenum en bijdragen wijsheid en kracht voor het realiseren vannationale verjonging.

-zhao heeft de vergadering ingesteld over de oproeping van het plenum, het opstellen, overzicht en hoofdinhoud van de aangenomen resolutie aan het plenum en de vereiste voor het bestuderen en implementeren van de leidende principes van het plenum .

De vergadering werd gehouden opsite en via videogesprek.


\\n \\n \\n \\n \\n \\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top