Classificatie van batterijcellen in lithiumbatterijpakketten

Datum van publicatie:2023-06-03

with de snelle ontwikkeling van lithiumbatterijen, wordt de concurrentie steeds heviger. Kenligneemt merk-new een-grade -cel aan en we staan ​​er altijd op om klanten de beste en meest betrouwbare batterijen te bieden. Kenlig maakt alleen de beste batterijen! Fabrikanten classificeren cellen in cijfers A, B en C volgens kwaliteitsnormen en prijzen deze dienovereenkomstig. Laatnu de verschillen van lithiumbatterijen samen verkennen!

1) Eengrade -cel verwijzennaar batterijen die voldoen aan denationalenormen of boven de technische vereisten in alle parameters en hebben geen afwijkingen. In het bijzonder kunnen de capaciteit, grootte, interne weerstand en andere parameters voldoen aan de standaard, en de batterij met uitstekende prestaties wordt gedefinieerd als een batterij van klasse A. Batterijen voor energieopslag met behulp van eengrade -batterijen hebben een langere levensduur, meestal groter dan 6000 cycli, en hebben een hogere veiligheid. dan de opgegeven waarde, uiterlijk, prestaties en andere items dieniet voldoen aan de standaard tijdens het productieproces. Deze cellen staan ​​bekend als graad B -cellen en worden tegen een lagere prijs verkocht. Onder alle parameters van de batterijcellen worden sommige cellen dieniet voldoen aan de standaard van de A20210930142259_44618.jpeglevel -cellen genoemd. Voertuigen. Nadat de capaciteit is vervalt tot minder dan 80%, wordt de batterij gebruikt in scenario's zoals back -upvermogen en energieopslag voor communicatie -basisstations.
if U wilt andere kennis over lithiumbatterijen weten het bericht en volg ons. We zullen meer kennis delen over lithiumbatterijen.&#

-

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Kenliger New Energy (Guangdong) Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top