Gezond gevoel voor het dragen van roestvrij stalen sieraden

Datum van publicatie:2020-06-07

1 .Wanneer de oren gewoon versleten, niet dragen roestvrij staal sieraden in het proces van wondhoudende.


2 Nee.In het proces van het dragen, als er tijd is, is het beter om vaak te vegen met een mooie flennette om de sieraden helder te houden.


3 .Verwijder de sieraden bij het zwemmen of zwemmen, zodat de chemische veranderingen op het oppervlak na het aanraken van het zeewater of zwembad.


4 Nee.Als er krassen op het productoppervlak zijn, is het gemakkelijk om de oxidatie van zilver of metaal te versnellen.Daarom, wanneer het product oppervlak wordt geoxideerd tot lichtbruin of aangetast door chloride (zoals zwemwater), kunt u het op tijd behandelen.


5 Nee.Houd de sieraden verzegeld wanneer het niet wordt gedragen om de vermindering van het oppervlaktelicht te voorkomen.


6 Nee.Vaak vegen kan ook de luminositeit van het product verminderen.


7 Nee.Bij het wassen, afwassen en koken, verwijder de ring om de invloed van chemicaliën of olievlekken op de helderheid te voorkomen.


8.Acht, bij het doen van zware sporten of het verplaatsen van zware objecten, probeer deze versiering te vermijden om de schade te voorkomen die wordt veroorzaakt door wrijving en impact veroorzaakt door de botsing en het vallen van edelsteen.Om producten die door de essentie worden aangeraakt te vermijden, suggereert dit artikel de artikelen na het aankleden.


9 Nee.Vermijd het dragen van dit product in de buurt van warm voorjaar en zeewater om te voorkomen dat het product verandert als gevolg van contact met sulfide.Als je het op tijd aanraakt, spoel het dan met veel water.


10 Nee.Onderhoud van parelsieraden, moet voorkomen dat contact met zuur en alkali stoffen en hoge temperatuur, anders gemakkelijk te beschadigen de effectieve ingrediënten.


11 Nee.Degenen met een allergische huid moeten zorgvuldig sieraden dragen.Als huidallergie optreedt tijdens het dragen, stop dan onmiddellijk met het dragen van roestvrij stalen sieraden.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Changan Ruifanbao Trading Co. , Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top