Componenten van CNC Draai Machine

Datum van publicatie:2023-02-21

etting De beste resultaten van een draaiprocedure vereisen een goed begrip van de machine -tool. Laten we de belangrijkste componenten van een CNC -draaimcentrum bekijken.

Components Of CNC Turning Machine.png

headstock

&a draaien van het midden van het midden van de machine vormt het voorste gedeelte van de machine. Het bevindt zich meestal aan de linkerkant van de machine terwijl het de hoofdspil herbergt waar#101; De Chuck hecht zich om het werkstuk vast te houden. Daarom houdt de kop de rijmotor en de mechanismen voor het voeden van de spil.n

tailstock


tHis is het andere uiteinde van het draaimcentrum. De tailstock hecht aan het draaibankbed, met de bedoeling langere grondstoffen te ondersteunen. De kill van de tailstock biedt deze ondersteuning met behulp van hydraulische kracht. Hoewel de drijvende kracht uit de spil komt, loopt de staartstip mee met het werkstuk. De staartstock staat in de weg van de bewerking.

spindle

many mensen verwijzennaar de spil als het hart van het gereedschap Machine. De belangrijkste spindel van de CNC -draaibank bestaat uit een spilaandrijfsysteem en een spindelassemblage. Ze verplaatsen delen van het machinegereedschap, inclusief motoren, versnellingen en chuck.


some CNC draaiende centra gebruiken een sub

spindle of dubbele spillen. Deze centra gebruiken vaak de tweede spindel in plaats van een achtergrond. De subspindle beweegt longitudinaalnaar de primaire spil onder controle van computerinstructie. Op deze manier is het mogelijk om de achterkant van werkstukken te bewerken zonder extra ladenunloading tijdens het proces. Chuck houdt het onderdeel vast bij zijn kaken en hecht rechtstreeks aan de spil. Het is echter vervangen101; in staat, waardoor de bewerking van verschillende onderdelen kan worden bewerkt. Aan de andere kant is een collet een kleinere versie van de klootzak, waarmee kleinere onderdelen worden bewerkt. De onderdelen die geschikt zijn voor een collet zijn vaak ongeveer 60 mm omdat ze betere grepen bieden voor kleinere stukken. Gemaakt met gietijzeren materiaal, is de basisplaat die op de tafel onder de werkruimte rust. Deze component biedt ondersteuning voor verschillende vaste en operationele onderdelen. Het bed maakt verbinding met de kop en loopt doornaar de achtergrond. Het gereedschap torentje en andere bijlagen lopen over de lengte van het bed.

-carriage-/

this component ondersteunt het gereedschap torentje, voedend en begeleidt het tegen het werkstuk. De koets bestaat uit het torentje, het zadel en de kruising. CNC -draaicentra met live tool -torentjes hebben meestal aangedreven roterende tools voor freeswerkzaamheden. Deze mogelijkheid verhoogt de functionaliteit van de machine terwijl het verminderen of elimineren van secundaire bewerkingen.

tool turret

&#-in Place of the Carriage,nieuwere verbeterde machines met het gereedschap torentje. Deze kunnen meer tools tegelijk bevatten, zodat u de snijgereedschappen kunt wijzigen dienodig zijn voor een specifieke bewerking. Dit betekent dat u van de ene bewerkingnaar de andere kunt overschakelen zonder de tijd tenemen.


Control paneel

here is waar

101 is; De computernumerieke besturing komt binnen. Het zijn de hersenen achter CNC -draaiende bewerkingen, waardoor de operator programma's kan aanpassen voordat het proces wordt gestart.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Functietitel: Project Manager

afdeling: Engineer

Bedrijfstelefoon: +86 0769-86651595

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 15322401809

Website: fmmachining.invipb2b.com

Adres: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top