Bouwmachines en werktuigen

Datum van publicatie:2020-06-30

De bouwmachinebranche heeft een bevredigende stap gezet in het versnellen van structurele aanpassing, het cultiveren en ontwikkelen van nieuwe kinetische energie, het realiseren van de conversie van oude en nieuwe kinetische energie en het transformeren van de groeimodus, die voorwaarden heeft geschapen om de hoogwaardige ontwikkeling van de bouw verder te bevorderen. machines.

Momenteel onder begeleiding van " Gemaakt in China 2025 " , blijft een groep ondernemingen in de bouwmachinesindustrie de transformatie en upgrading versnellen, de exploratie, het onderzoek en de toepassing van intelligente aanverwante technologieën verdiepen, de constructie en toepassing van industrieel internet versnellen en duidelijke vooruitgang boeken.

Tegelijkertijd blijft het vasthouden aan innovatiegedreven, high-end apparatuur grote doorbraken; zich houden aan groene ontwikkeling, het tempo van energiebesparing en emissiereductie van bouwmachines versnelt; voldoen aan hoge normen, is de sectorbrede normalisatie een nieuw tijdperk ingegaan;

De bouw van de "Belt and Road" -projecten van verwante bouwmachinebedrijven is versneld, de reikwijdte en het gebied van internationale samenwerking op het gebied van productiecapaciteit zijn voortdurend uitgebreid, het systeem en het mechanisme zijn voortdurend verbeterd, de constructie van sleutelrichtingen en sleutelgebieden heeft positieve vooruitgang en significante resultaten geboekt, en de industrie van bouwmachines is blijven internationaliseren. Versnellen, " uitgaan " heeft continu nieuwe resultaten behaald.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan ouyano Machinery Parts Co. LTD;
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top