Corrosiebescherming van DC-zwerfstroom in zeewater

Datum van publicatie:2021-12-20

Het concept van kathodische bescherming voor mariene structuren is vergelijkbaar met die van de bodem. Het is voornamelijk om drainagemaatregelen tenemen en het beschermingsbeheer te versterken.

seawater is een elektrolyt met een goede geleidbaarheid. Wanneer DC-zwerfstroom van DC-elektrische apparatuur in zeewater beweegt, is het gemakkelijk om DC-zwerfstroomcorrosie van metalen structuur in zeewater te veroorzaken. Wanneer DC-apparatuur wordt gebruikt op offshore-platforms, dokken en schepen, moeten bepaalde preventieve maatregelen worden genomen, anders wordt de corrosie van DC-zwerfstroom veroorzaakt.

De DC aangedreven kraan gebruikt voor vrachtafhandeling gebruikt rail als de huidige retourgeleider, die veel zwerfstroom zal produceren. Het spoorwegbaan wordt parallel gelegd met de binnenste haven, versterkte betonnen werfwand of stalen stapelwand. Deze structuren van de laatste kunnen het grootste deel van de zwerfstroom absorberen als gevolg van hun kleine longitudinale weerstand en kan over een lange afstand verzenden. Natuurlijk, alleen op sommige onverwachte gevallen, zal er voor de hand liggende stray-actuele interferentie zijn. Bovendien worden de pijpleidingen en kabels aan de kust vaak geconfronteerd met een groter risico op afdwingingsstroomcorrosie. Verdwaalde stroomafvoer moet hier worden geïnstalleerd om apparatuur te beschermen die kan worden gestoord.

in Sommige poorten en wharves, het centrale DC-voedingssysteem wordt soms gebruikt om DC-vermogen te bieden voor de lasapparatuur, mobiele DC-kraan en Hulpfaciliteiten voor aanschepen.

direct drainage: het principe van zwerfdroomafvoer van romp in zeewater is eigenlijk hetzelfde als die van begraven pijplijn. Tijdens de lasverbinding wordt een lange kabel direct gebruikt als de aardingsdraad om het schip aan te sluiten dat kan worden verstoord met denegatieve pool van de lasmachine. Daarom moet in het lasproces de retourstroom dienaar denegatieve elektrode stroomt, door de retourkabel in principe gelijk is aan de werkstroom die uit de positieve elektrode stroomt. Om ervoor te zorgen dat een goede elektrische aansluiting tussen aardingsdraad en romp, worden aangevoerde lassen voor verbinding tussen aardingsdraad en romp. Waare Mogelijke, lasmachines worden op het dek geplaatst voor directe bediening en alleen kabels van walnaar wisselstroomtoevoer worden gebruikt.

SACRIFIALIALE anode-consumptie: SOCIËLE ANODE kan ook worden gebruikt om de interferentie van scheepsrompstray te elimineren stroom in zeewater. Ten eerste worden de distributie en richting van zwerfstroom bepaald door detectie. De opofferingsanode wordt vervolgens geïnstalleerd op de juiste positie waare De stroom stroomt uit.

stray stroom moet handmatig worden geleid door opofferingsanode in plaats van rechtstreeks uit het schip te stromen. Wanneer er last van de huidige interferentie is, is de functie van de offeranode om de stroom af te tappen; Wanneer er geen afslaagde huidige interferentie is, kan off-anode kathodische bescherming bieden voor scheepsromp. Zink- of zinklegering opofferige anodes worden meestal gebruikt in zeewater.

sterking bescherming beheer: Controleer of er grootscale DC-voedingssysteem in de buurt van de poortterminal is, zoals elektriciteitscentrale, DC-geëlektrificeerde spoorweg, enz. Wij moet aandacht besteden aan het detecteren van het bestaan ​​van zwervende stroom, en de sterkte, richting en positie van zwerfstroombron beoordelen op meting. Het voedingssysteem en de elektrische apparatuur van het schip en elektrische apparatuur moeten goed geïsoleerd zijn.-&#shandong linyi bosi geleidende materialen Co., Ltd. is een High
tech Enterprise die gespecialiseerd is in de productie van MMO Flexible Anode , Geleidende polymeer flexibele anode en titanium gecoate anode, voornamelijk verstrekkende kathodische beschermingstechnologie, engineeringontwerp, installatie en technische diensten. TEL: 0539 3712117, 15588026668.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Functietitel: Sales Manager

afdeling: Overseas Business Department

Bedrijfstelefoon: +86-0539-3712117

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 15610665825

Website: mmoanode.invipb2b.com

Adres: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top