Dagelijks beheer van de koeltoren

Datum van publicatie:2020-06-17

Om ervoor te zorgen dat de koeltoren in de beste staat werkt, moet het dagelijks beheer van de werking van de koeltoren worden uitgevoerd.Het omvat vooral de volgende aspecten:

        Eén.Volgens de productiebelasting, meteorologische omstandigheden en uitrustingsstatus van elke toren, stelt u een economische en redelijke vluchtmodus samen.

02.jpg

        Twee.Regelmatig observeren en registreren van de operationele parameters van elke koeltoren, in het algemeen elke 2h. De inhoud van het record omvat de meteorologische omstandigheden van de werkers van de koeltoren en relevante aantekeningen.

Drie.Volgens de wintermeteorologische omstandigheden, de productiebelasting en de toestand van de uitrusting, bereiden de wintervluchtplan en de antivriesmaatregelen voor de koeltoren-groep voor.

        Vier.Regelmatig analyseren van de veranderingen en oorzaken van de thermische stabiliteit van de koeltoren, en analyseren van de economische voordelen van de exploitatie van de koeltoren.

15.jpg

        Vijf.Regelmatige patrouille inspectie, de defecten van de koeltoren en circulerend water systeem registreren, en verslag uitbrengen aan de betrokken partijen.

Zes.De waterbelasting van de koeltorens die parallel lopen, wordt redelijk aangepast en verdeeld om de geïntegreerde watertemperatuur na koeling tot een minimum te beperken.Stel het waterpeil van de water tanks in de koeltoren redelijk aan om de dichtheid van water spray uniform en redelijk te maken.Het waterpeil van de water tank mag niet te hoog overstromen en het waterpeil van de water tanks in de toren mag niet groter zijn dan 10% tot 15%, en het temperatuurverschil van het uitlaatwater van hetzelfde type koeltoren mag niet groter zijn dan 1%;176C.

13.jpg

        Zeven.De juiste uitvoering van een redelijk en redelijk explosieplan; de toestand van de vuile liefde en de kwaliteit van het water in acht nemen van de koelapparatuur en -apparatuur; controleren en zorgen voor de normale werking van het stroomafwateringssysteem en maken relevante gegevens.

8.Observeer de koeling en het verzamelen van water, en het lekken van liefde met de circulerende waterput en andere apparatuur.Wanneer het koelbord buiten werking is, kan het worden beoordeeld aan de hand van de verandering van het waterniveau; tijdens de koeling kan het worden beoordeeld aan de hand van de verandering van het volume van het vocht en het waterpeil.De inspectie moet zo nodig worden georganiseerd.

        Negen.Let regelmatig op het waterpeil van elke koeltoren en de stromende waterstand, zodat het verschil tussen de waterspiegels van verschillende delen niet meer is dan 15%.De hoeveelheid aanvullend water tijdig aanpassen om ervoor te zorgen dat

Laat de circulerende waterpomp normaal werken om zwembadwater te vermijden.Wanneer het verschil tussen het waterpeil tussen de voor- en achterkant van het circulerende afvoerfilter meer dan 10cm is, betekent dit dat het filter is geblokkeerd en het filter onmiddellijk moet worden gereinigd.

19.jpg

Tien.De juiste uitvoering en rationele aanpassing van het winter plan en de antivriesmaatregelen, waaronder: een redelijke werking van de koeltoren die in de winter moet worden afgesloten; het aanbrengen van speciale antivrieswaterreservoirs; het regelmatig opwarmen en aanpassen van de voorruit; het schoonmaken van schadelijk ijs in de tijd;De transportapparatuur moet worden beschermd tegen bevriezing door het legen water of circulerend water.

        Elf.Bij roterende apparatuur, zoals mechanische ventilatoren en koelventilatoren, dient de controle tijdens de werking te worden versterkt; mechanische wrijvingsondergang, schommeling van de messen, stijging van de motortemperatuur, versnellingsbak en veranderingen in het niveau van de lagersolie, en exploitatie van de oliepomp.

Twaalf.In het koude seizoen is het noodzakelijk om te voorkomen dat tijdens de exploitatie vermoede congestie van het water plaatsvindt.Volgens de meteorologische omstandigheden en de belasting kan na berekening en experiment het circulerende water volume in de winter worden bepaald hoeveel circulerende pompen en koeltorens blokbomen zijn.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Functietitel: Marketing manager

afdeling: Marketing Department

Bedrijfstelefoon: +86-0769-82605139

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-189-0269-0017

Website: lingtian.invipb2b.com

Adres: Room 101, Building 2, No. 19 Pengwudong Road, Xiegang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top