Gedetailleerde uitleg van de niet-metalen beschermende laag van de veer

Datum van publicatie:2020-06-12

Lente is onmisbaar in het dagelijks leven, en de metalen beschermende laag heeft ook vele keuzes.De algemene plating is het verkrijgen van de metalen beschermende laag door middel van elektroplating.Daarnaast zijn er niet-metalen die kunnen worden gebruikt om het voorjaar te voorkomen.Corrosie, verbetering van het uiterlijk, sommige elektroplating processen kunnen ook de werking van het voorjaar veranderen, zoals het verbeteren van de hardheid, slijtvastheid, het verbeteren van de thermische stabiliteit, het voorkomen van stralingscorrosie, enz. Als de algemene koper alleen rekening houdt met het corrosieprobleem, wordt de algemene voorjaarsproductie fabrikanten aanbevolen omkiezen voor galvaniseerde of cadmiumplaten.


 


Eén.Wat is de niet-metalen veerbeschermende laag?


(1) De niet-metalen beschermende laag van de veer is om een laag organische stoffen op het oppervlak van de veer te dompelen of te spuiten, zoals verf, asfalt, plastic, enz., om de bron tegen corrosie te beschermen.De niet-metalen beschermende laag heeft een dikke folie laag, een goede chemische stabiliteit, en een goed mechanisch anti-corrosie effect, maar de hardheid is laag, die gemakkelijk te beschadigen en beschadigd, en de film laag wordt ouder.




Twee.De verf die wordt gebruikt voor de verflaag heeft meestal de volgende types:


(1) Asfalt verf Asfalt verf heeft een goede waterweerstand, vochtbestendigheid en corrosiebestendigheid, en is bijzonder goed in zuurresistentie en goede alkaliresistentie.Maar de hechting, mechanische kracht en decoratie zijn slecht.

 

(2) Fenolische verf Fenolische verf is verdeeld in twee soorten primer en topcoat.Phenolische primer heeft een sterke hechting en goede anti-roest prestaties, maar de mechanische sterkte en glans van de verffolie zijn slecht.De fenolische topcoatfolie is hard en heeft een goede gloss, maar de weerstandweerstand is slecht, en de verffolie is gemakkelijk geel te worden.

 

(3) In het algemeen kan de verflaag alleen of als kleurstof worden gebruikt na fosfaten.Soms, om te classificeren naar de lading, worden sommige veren ook geschilderd met verschillende kleuren om ze te onderscheiden.Het specifieke type en de kwaliteit van de verf moeten worden bepaald aan de hand van de werkomgeving.

Indien nodig moet het in het lentepatroon worden aangegeven.

 

Ons bedrijf (Jiusheng Spring fabrikant) klantenservice personeel 8:00-24:00 online service, u hebt vragen in het proces van het gebruik van de lente of het kopen van de lente, bent u van harte welkom om contact op te nemen met onze klantenservice medewerkers


Telefoon: 0769-81886385


Landlijn: 0769-82028719


Officiële website van Jiusheng:www.springurl.com


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Jiusheng Hardware Spring Co. , Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top