Weet je of je katoenen sokken draagt ​​?

Datum van publicatie:2022-11-30

UUSIONAL KUNT WIJ HOUDEN VAN Pure katoenen sokken, maar ze zijn puur katoen 100% katoen? Het antwoord isnee. Er zijn zelfs geen 100% katoenen sokken. Als iemand je vertelt dat hun sokken 100% katoen zijn, dan zijn de sokken volledig inelastisch en moeten ze losjes worden geweven om erin te passen.100% katoenen sokken hebben een hoge krimp en ze zijnniet sterk enniet duurzaam genoeg. , 100% katoenen sokken worden geen katoenen sokken genoemd, maar moeten katoen worden genoemd. en elastische vezels zijn goed voor 20% en 25% van de katoensokken. Volgens de standaard van denationale fibergehalte markeerder kan het helemaalniet worden gemarkeerd als 100% katoenen sokken. Geen 100% katoenen sokken. 

Custom Men Crew Cotton Socks.jpgcotton is eennatuurlijke grondstof, die een goede permeabiliteit, hygroscopiciteit en bacteriostase heeft. Maar katoensokken moeten ook enkele functionele vezels toevoegen om de elasticiteit, snelheid en comfort van sokken te behouden. Spandex,nylon, acryl, polyester zijn veel gebruikelijke functionele vezels. Nieuwe wereld en ontdekte de mogelijkheid om bijpassende sokken te matchen. De sokken van

happy sokken \\ bevatten NUIDELIJK 86% katoen. Gewoonlijk sokken met meer dan 75% katoengehalte kan

cotton sokkenworden genoemd, en sokken met 85% katoen inhoud zijn erg Hoge-grade katoenen sokken. 

gowin sokken zijn fabrieksgesprekken die gespecialiseerd zijn in het produceren van sokken en we richten ons op het bieden van lageprice en hoge quality katoenen sokken voor iedereen. U kunt contact met ons opnemen op elk moment wanneer unodig hebt.

Custom Logo Custom Men Cotton Socks.jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • GOWIN SOCKS Co,.LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top