Kent u denieuwste trends en ontwikkelingen in de automobielverlichtingsindustrie?

Datum van publicatie:2024-05-08

1.proliferatie van LED -technologie: LED -technologie wordt in toenemende mate gebruikt bij automotive -verlichting. LED's bieden voordelen zoals lage energieverbruik, lange levensduur en hoge helderheid, waardoor ze op grote schaal worden gebruikt in koplampen, achterlichten en interieurverlichting. Automakersnemen in toenemende mate slimme verlichtingssystemen aan die automatisch de helderheid en richting kunnen aanpassen op basis van rijomstandigheden en omgeving, waardoor de veiligheid en het comfort wordt verbeterd. Schakel een precieze bundelcontrole in, verbetert denauwkeurigheid en de aanpasbaarheid van lichteffecten om een ​​betere zichtbaarheid en veiligheid te bieden voor stuurprogramma's. Effecten, zoals geleidelijk veranderende lichte helderheid en kleur, om de gepersonaliseerde uiterlijk en aantrekkelijkheid van voertuigen te verbeteren.


5.nanocoating technologie:nanocoating technologie verbetert de schakelweerstand, Weerweerstand, en anti

soiling eigenschappen van automotive verlichtingsarmaturen, terwijl ook het licht wordt verhoogd en de lichteffecten verbetert. , Introductie van verlichtingsproducten gemaakt van hernieuwbare materialen en het gebruik van energie

efficiënte technologieën om de impact op het milieu te verminderen. Verlichtingsprestaties onder verschillende rijomstandigheden en om interferentie met andere weggebruikers te verminderen. Comfortabel rij -ervaringen.

guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd., opgericht in 2010, is een fabrikant van Xenon Automotive Headlights en LED -koplampen. Als experts in autokoplampen zijn we er trots op dat we meer dan 13 jaar waardevolle ervaring hebben verzameld. In
depth inzicht in de technologie van de autolighting en continue innovatie hebben onze reputatie op de industrie bereikt. Onze missie is om u een veilige en comfortabele ervaring te bieden met onze hoogwaardige prestatie -automotive -verlichting en om uw auto een geheelnieuwe look te geven.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top