Kent u de zaken die aandacht behoeven bij het gebruik en onderhoud van de verbrandingsoven?

Datum van publicatie:2020-09-22

马弗炉3.png

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik verbrandingsoven:  

Wanneer de verbrandingsoven voor de eerste keer wordt gebruikt of na een lange periode van inactiviteit, moet deze in de oven worden gedroogd: open de ovendeur 2-3 uur op 20 ~ 200 ℃ en sluit de deur 2-3 uur op 200 ~ 600 ℃ . De thermostaat moet trillingen voorkomen en de locatie mag niet te dicht bij de elektrische oven zijn om oververhitting te voorkomen en te voorkomen dat de elektronische componenten goed werken. Zet de aan / uit-schakelaar op wanneer u de thermostaat verplaatst " uit " . Stel voor gebruik de thermostaat in op de gewenste werktemperatuur, zet de startcode aan om de verbrandingsoven van stroom te voorzien. Op dit moment heeft de ampèremeter een aflezing en de temperatuur gemeten door de temperatuurregelingsmeter stijgt geleidelijk, wat aangeeft dat de verbrandingsoven en thermostaat normaal werken.

De werkomgeving vereist dat de relatieve vochtigheid niet hoger is dan 85% en de omgevingstemperatuur 0-40 ℃. Er is geen geleidend stof, explosief gas of corrosief gas. Het is verboden om verschillende vloeistoffen en gesmolten metalen rechtstreeks in de oven te gieten en de oven altijd schoon te houden.

Tijdens gebruik mag de oventemperatuur de maximale oventemperatuur niet overschrijden, noch zal het lang werken bij de nominale temperatuur. Tijdens het experiment mag de gebruiker niet weggaan en op elk moment letten op temperatuurveranderingen. Als er een abnormale situatie wordt gevonden, moet de stroom onmiddellijk worden uitgeschakeld en gerepareerd door professioneel onderhoudspersoneel. .Bij gebruik moet de ovendeur lichtjes worden gesloten en geopend om schade aan de onderdelen te voorkomen. Om de veiligheid te garanderen en om schade aan de oven te voorkomen, moet bij het nemen van monsters voorzichtig worden omgegaan met een smeltkroestang.

  Open de ovendeur niet nadat de temperatuur hoger is dan 600 graden. Open de ovendeur nadat de temperatuur in de oven op natuurlijke wijze is afgekoeld. Nadat het experiment is voltooid, wordt het monster uit de verwarming gehaald en wordt de stroom uitgeschakeld. Wanneer het monster in de oven wordt geplaatst, moet de ovendeur iets worden geopend. Nadat het monster is afgekoeld, moet het monster zorgvuldig worden vastgeklemd om brandwonden te voorkomen. De verwarmde smeltkroes moet worden overgebracht naar een exsiccator om af te koelen en op een vuurvast buffermateriaal worden geplaatst om vochtopname, explosie en barsten te voorkomen, en vervolgens worden gewogen.

Let er bij het hanteren van de moffeloven op om ernstige resonantie te voorkomen en plaats deze uit de buurt van brandbaar, explosief en water. Het is ten strengste verboden om de ovendeur op te tillen om schade aan de ovendeur te voorkomen.

马弗炉4.jpg

Hieronder volgen de voorzorgsmaatregelen voor het onderhoud van de verbrandingsoven:

Controleer regelmatig of de bedrading van de elektrische oven en de controller in goede staat is, of de wijzer van de indicator vastzit of stagneert tijdens het bewegen, en gebruik een potentiometer om de vermoeidheid en balans van de meter te controleren als gevolg van magnetisch staal, demagnetisatie, draaduitbreiding en granaatscherven Verhoogde fouten veroorzaakt door vernietiging.

Trek het thermokoppel niet plotseling uit bij hoge temperatuur om te voorkomen dat de mantel barst.

Houd de ovenkamer schoon en verwijder op tijd oxiden in de oven



Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Functietitel: Sales Manager

afdeling: Business Department

Bedrijfstelefoon: +86 13717173764

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13712847488

Website: runzhi.invipb2b.com

Adres: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top