Kent u het verhaal van Xenon Lamp

Datum van publicatie:2023-07-22

hid (ontlading met hoge intensiteit) Xenon -lampen zijn een type lichtbron dat vaak wordt gebruikt in autokoplampen en andere verlichtingstoepassingen. Het maakt gebruik van een combinatie van Xenon -gas- en metaalhalogeniden, die worden ontslagen om helder wit licht te produceren. Deze lamp heeft de kenmerken van hoge helderheid, hoog rendement en een lange levensduur, dus het wordt veel gebruikt op het gebied van automotive -verlichting.

in Deze context ontstond, Hid Xenon Lamp ontstaat. Het werkt door een boogafvoer te creëren tussen xenongas en het metaalhalogenide, die atomen of ionen in het metaalhalogenide opwinden, waardoor het licht uitzendt. Xenon Gas fungeert als een verbrandingshulp en stabilisator om een ​​betrouwbare ontsteking en stabiele werking van de boog te garanderen. Ten eerste bieden ze een hogere helderheid en een langere levensduur dan traditionele halogeenbollen. Dit stelt de bestuurder in staat om de weg en de omgeving duidelijker 'snachts of in slechte weersomstandigheden te zien, waardoor de rijveiligheid wordt verbeterd. Ten tweede is de kleurtemperatuur van HID Xenon -lamp dicht bijnatuurlijk wit licht, waardoor de kleur van objecten realistischer wordt en de problemen van verblinding en visuele vermoeidheid vermindert. Hid Xenon -lampen hebben een wijdverbreide acceptatie gekregen in de automobielindustrie. Veel autofabrikanten bieden het als standaardapparatuur of als een upgrade -optie om bestuurders betere verlichting te bieden. Met de voortdurende vooruitgang van LED -technologie hebben LED -koplampen echter geleidelijk Hid Xenon -lampen vervangen en denieuwe mainstream geworden. Met een hogere energie -efficiëntie en kleinere omvang worden LED -lichten geleidelijk de keuze van de keuze op het gebied van automotive -verlichting.

never, verborgen Xenon -lampen wordennog steeds gebruikt in sommige specifieke toepassingen, zoals podiumverlichting en buitenverlichting. De hoge helderheid en het lange leven maken het ideaal voor deze velden.

this is het verhaal van Hid Xenon Lamp, als een geavanceerde verlichtingstechnologie, heeft het een belangrijke rol gespeeld in de auto -industrie en andere velden, waardoor mensen een betere verlichtingservaring bieden.


.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top