Denkt u dat de lithiumbatterijprijzen zullen blijven stijgen in 2024?

Datum van publicatie:2023-11-21

since We zijn ingegaan in de informatie -industrie, we zijn stap voor stap gegaan van prijsvolging, productie volgen, het volgen van productieplanning en uiteindelijknaar prijsvoorspelling. Het heeft ons meer dan tien jaar gekost en we hebben enkele resultaten behaald. Ik kan enkele ervaringen delen ennaar hen luisteren.


van een enkel product, er zijn veel prijsverschillen. Voor bulkproducten met een lage grondstofwaarde variëren de prijzen tussen verschillende steden, en de genoteerde prijs kan vaak verschillen met enkele honderden yuan/ton, wat ongeveer het verschil is in verzendkosten, zoals staal. Vanwege de hoge waarde van de batterij -industrie, die vaak tienduizenden yuan/ton is, is vracht over het algemeenniet betrokken. Omdat producten echter zeer specifiek zijn enniet volledig beschikken over grondstoffenattributen, zal het prijsreferentiesysteem diverser worden.n


van de vroegste ggii,naar Aziatisch metaal, vervolgensnaar CIPAS, ICC, SMM, en in de afgelopen twee jaar, mysteel, fubao, enz., Er zijn veel binnenlandse prijs Informatiewebsites en de categorieën zijn vrij gedetailleerd. Volgens onze ervaring moet de website -offerte vanuit het perspectief van het beschermen van klanten iets hoger zijn dan de werkelijke transactieprijs. Hoe hoog het is, hangt af van de transparantie van de productprijs. In de lithiumbatterijindustrie is hetnormaal om 35 punten hoger te zijn.


De tweede is de handelaarsprijs-


rere zijnnog steedsnogal wat handelaren van batterijmaterialen. Met uitzondering van enkele kleine categorieën zoals PVDF en PEG die vereisen dat handelaren worden omgedraaid, is de kernhandelaarsgroep geconcentreerd in lithiumcarbonaat. van het handelsvolume van lithiumcarbonaat is geconcentreerd in de lange samenwerking tussen lithiumzoutfabriekCathode Factory of lithium zoutfabriek

batterijfabriek. Kleine batches worden in de markt verspreid en overgedragen door handelaren. een deal maken. Hoewel het transactievolume van dit deel van het lithiumcarbonaat klein is, stijgt en daalt de prijs vaak en is ze zeer gevoelig. De transactieprijs op die dag is een toonaangevende indicator geworden voor de prijs van lithiumcarbonaat en heeft wijdverbreide aandacht getrokken. Handelaren onder leiding van Shanghai Ciwen hebben geleidelijk invloed gekregen en worden de benchmark voor lithiumcarbonaatprijzen.


van de vroege Wuxi -markt voor de Guangzhou Futures Exchange, hoewel het lithiumcarbonaatfuturescontract wendingen heeft gehad, is het eindelijk de juiste weg ingegaan.


---if U blijft spot- en futures -prijzen volgen, u zult merken dat de twee een vrij sterke correlatie hebben. Zelfs het extreem kleine handelsvolume van de Wuxi -markt had dat jaarnog steeds een sterk leidend effect op de plekprijzen. Ver weg van de bezorgmaand, is het altijd

incompatible

geweest met de spotprijs. Integendeel, de contractprijs van de recente maand in Wuxi ligt dichter bij de spotprijs. Vanwege het grote handelsvolume en een sterke leidende rol, leidde het Guangzhou Futures -uitwisselingscontract echter bijna de verwachtingen van de plek. Van juli tot oktober leidde het bijna elke ronde van stijgende en dalende trends in de plek. Wat echter een beetje verrassend is, is dat sinds eind oktober de spotprijzen uit een onafhankelijke markt zijn gegaan vanwege een te zwakke vraag, en ze hebben alleen de daling van de futures gevolgd in plaats van te stijgen.

finally, er is de afwikkelingsprijs. Zowel stroomopwaartse als stroomafwaartse partijen hebben hun eigen schikkingsmethoden volgens het contract, of hetnu kortingen zijn of delen, er zijn verschillende methoden, dus ik ganiet in details.

How om prijsvoorspelling te maken


Het algehele gevoel is dat het op korte termijn afhangt van mentaliteit, op de middellange termijn, het hangt af van de vraag en Productie, en op de lange termijn hangt het af van de basisvraag- en aanbodzijde.


terterm aanbod en vraagzijde is relatief eenvoudig te meten. Naast adviesinstellingen heeft de deelname van makelaarsinstellingen en futures -onderzoeksafdelingen de gegevensbasis van vraag en aanbod verder geconsolideerd, die door de gehele markt is erkend.""


Naarmate de marktgrootte groeit,neemt de moeilijkheid om productieschema's toe te volgen, en onze volgmethoden worden constant bijgewerkt

101; d in een poging om perfect te zijn.


short

terterm mentaliteit is belangrijk en subtiel. Menselijke gedachten zijn het moeilijkst te raden. Ze hebben hun eigen gedachten en oordelen, en ze worden voortdurend lastiggevallen doornieuwe inhoud. In dit tijdperk van informatie -explosie en overmaat, in vandaag

39; s chaotische wereld van
small composities
, onder extreme omstandigheden, kan een persoon

39; het oordeel over de opkomst en val van een dag meerdere veranderen Tijden: dit fenomeen is gemeengoed geworden. Dus hoe weet je wat de mainstream -weergave is? Maak meer telefoontjes en praat met collega's en stroomopwaartse en stroomafwaartse vrienden: ken jezelf en je vijand, en je zultnooit in gevaar zijn.


in feit, er is veel meer dat kan worden gezegd over prijsvoorspelling, en het is moeilijk om alles tegelijk te doen.

-


for onderzoekers, van prijsverzameling tot prijsvoorspelling, er zijn talloze processen van

prediction

&slappent#

reprediction

daartussenin. Houd eerst een groot hart en dikke huid en duw jezelf dan om harder te werken.

-&#let's moedigen elkaar aan!n""&#

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top