Heeft de medische industrie CNC-bewerking nodig?

Datum van publicatie:2022-08-20

Dit apparaat wordt gebruikt in de medische industrie voor zeer nauwkeurig ontwerp van medische hulpmiddelen. Het apparaat wordt gebruikt om ziekten te behandelen en de kwaliteit van het menselijk leven te verbeteren. De apparatuur heeft handmatige en geautomatiseerde technische componenten die kunnen worden bewerkt met behulp van verschillende behoeften voor productie voor de medische industrie. CNC's worden vervaardigd voor de medische industrie. Welke belangrijke apparatuur verwerkingstechnologie is populair geworden in de medische industrie? De industrie' Het meest populaire artikel presenteert 6 redenen hiervoor in computergestuurde NC-bewerking.


6 voordelen van CNC bewerking in de medische industrie

Hier zijn de voordelen van het kennen van CNC-bewerkingsproducten in de medische industrie:


Geautomatiseerde verwerkingsstroom:

Machines verminderen deze processen, processen en vele andere toepassingen.


Geen gewichtslimiet:

De CNC wordt geprogrammeerd met behulp van Aided Design, een computer-Geleid programma dat een werkprogramma genereert dat kan worden gebruikt voor machinebediening. CAD problemen met wereldproductieprogramma's. Met het wijdverbreide gebruik van oppervlaktemedische hulpmiddelen en componenten, of multi-Component CNC fabricage in kort en hoog-Volume functionele of speciale onderdelen zoals mechanische producten, protheses en medische hulpmiddelen.


Snelle en veelzijdige productie:

CNC-bewerking maakt het bewerken van complexe onderdelen eenvoudiger. Vandaag, 4-as en 5-CNC-bewerking met as wordt steeds populairder. Dit is een geavanceerde methode die gemakkelijk kan worden aangepast aan elk gewenst geometrisch ontwerp in de industrie in een zeer korte periode.


Extra instellingen voor CNC bewerking:

Op deze manier bent u op zoek naar kunststof spuitgieten, dus het maken van matrijzen duurt even omdat matrijzen verschillende parameters vereisen voor optimalisatie. Als u de productiekosten verhoogt. De turnaround cyclus maakt de beste onderdelen voor speciale bewerking, dus ingesteld.


Strakke tolerantie:

Deze medische apparatuur component vereist precisie CNC machinegereedschappen, die gemakkelijk kan worden bereikt door CNC machinegereedschappen.


Geschikt voor diverse materialen:

De machines maken schoon zonder afbreuk te doen aan de precisie van aluminium bewerking, en deze materialen hebben een nauwkeurige afwerking.


CNC-productietechnologie is de reden voor CNC-bewerkingswerkzaamheden in Beaverton, Oregon. Ten eerste, dienen klanten in de medische industrie. Het bedrijf levert freesmachines in de medische industrie en verwerkt regelmatig opblaasbare borstplaten, kooien, botten en andere componenten.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Functietitel: Business Development Manager

afdeling: Business Section

Bedrijfstelefoon: +86-0769-85536862

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-13619085530

Website: rxcncmilling.invipb2b.com

Adres: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top