Acht redenen waarom baden goed is voor je gezondheid

Datum van publicatie:2020-07-01

Er is niets beter voor u dan iets lekkers of aangenaam te ontdekken, zoals whisky drinken en paardrijden.Er is geen betere tijd dan dit, want we leven in een tijdperk van baden.Lange tijd in de badkuip is nooit populairder geweest of opgenomen om een reden.Bereid je dus voor op het goede nieuws dat je aan de dag zult horen: er is een medicinale waarde bij het genieten van een lang warm bad.Onze eeuwenoude culturele traditie rond badtijd heeft je misschien aangetrokken tot haar subversieve kracht, zoals Japanse badtraditie, of on Sun, of Romeinse badhuis, of zelfs doop.Wat zijn de voordelen van het in bad komen?Hier zijn acht redenen om vanavond een douche te nemen.

Eén.Baden kan uw stemming verbeteren

Het is natuurlijk leuk om je in warm water te vestigen, maar het genot heeft toevallig blijvende kracht.Psycholoog Neil Morris, die de 80-mensen onderzocht, zei dat baden depressie en pessimisme kan verminderen omdat " baden kan je de prachtige combinatie van isolatie, rust en comfort laten voelen. " De nabijheid die we voelen wanneer we worden ondergedompeld in een warme vloeistof geeft ons betekenis in de baarmoeder, suggereert Dr John Harkap, voorzitter van het Medisch Adviescomité bij de Britse warmwaterbronnen stichting.In het algemeen brengt baden een gevoel van comfort en ontspanning.Dit gevoel van veiligheid kan je geest en lichaam ontspannen.

2.Ze kunnen je helpen beter te slapen

De voordelen van hoogwaardige slaap zijn algemeen erkend, maar hoe om een effectieve 8-uur is nog steeds moeilijk voor veel mensen te begrijpen.Een langdurige theorie is dat lagere temperaturen helpen bij het opwekken van slaap. Daarom raden sommige wetenschappers aan om in een koude kamer te slapen.Maar een warm bad voor bed kan hetzelfde effect hebben.Onze lichaamstemperatuur drop is natuurlijk's nachts, wat een signaal is van melatonine of slaaphormoonproductie.Het weken in warm water zal uw lichaamstemperatuur verhogen, terwijl het stoppen zal zorgen dat uw lichaamstemperatuur snel daalt, waardoor de productie van melatonine wordt bevorderd, waardoor het beter wordt voorbereid op de slaap.

3.Een warm bad kan helpen de spierpijn te verlichten

Hitte zorgt ervoor dat uw bloed stroomt, wat niet alleen de circulatie helpt (meer later), maar ook helpt om pijn of strakke spieren te ontspannen.Het toevoegen van Epson zout aan hete baden is aangetoond om te helpen bij het verminderen van ontsteking veroorzaakt door artritis of andere spierziekten.De anti-inflammatoire eigenschappen van zout bad toonden ook een positief effect op mensen met metabole ziekten zoals type 2 diabetes mellitus.

4.Baden kan uw hart gezond maken

Volgens sommige studies kunnen regelmatige warmwaterbaden de bloeddruk verlagen.Dit is belangrijk omdat het verlagen van de bloeddruk kan helpen bij het voorkomen van ernstigere hartaanvallen, zoals een hartaanval of een beroerte.Door calorieën te gebruiken om een betere bloedstroom en bloedsomloop te bevorderen, geeft u uw lichaam een beetje beweging.Dit maakt ons...

Vijf.Ze verbranden calorieën.

Natuurlijk, een bubble is=35;39;t net zo goed als water aerobics of actieve hydrotherapie, maar een goed zweet van een warm bad kan zoveel calorieën verbranden als een wandeling.

Zes.Baden kan koude en griep symptomen verlichten

Steam in een warm bad is effectief voor opgezwollen neus en hoesten.congestie in de neus wordt veroorzaakt door ontsteking van de neusholte.Steam beweegt bloedvaten in het gezicht en neus, waardoor elke slijm blokkering.Een zacht bad kan ook uw immuunsysteem helpen het virus beter te bestrijden.

Zeven.Baden kan huidontsteking verlichten

Terwijl een geschubd bad uw huid gevoeliger maakt voor irritatie, kan een warm water bad gecombineerd met enkele essentiële oliën, zoals kokosolie, olijfolie of lavendelolie, en havermout, beter hydrateren en droge of geïrriteerde huid genezen.Daarnaast is aromatherapie goed voor het reguleren van uw stemming of het verminderen van stress.

8.Een bad nemen kan je wakker maken.

Als je een warm bad neemt, begin je te zweten. " Verklaart Shannon Vaughn, oprichter van pursoma It35559;39;is een activiteit op zich, zodat mensen zich achteraf verfrissend voelen. " Nog beter: als je vermoeid bent, wordt je slaperig door een bad.

Hoe het ultieme genezende bad te tekenen

De watertemperatuur mag uw temperatuur niet overschrijden.Hoewel een warm bad voelt geweldig, het is beter voor uw huid en immuunsysteem.Voeg roos, lavendel, kalendula, aloe, olie of kokosolie, en havermout toe.Epson zout is goed voor uw spieren en kan de kans op een infectie verminderen.Houd delen van het lichaam, zoals uw gezicht, weg van water om oververhitting te voorkomen.Zeep tien-15 minuten, adem en ontspan.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top