Alles wat u moet weten over CNC Draai Centers

Datum van publicatie:2023-04-07

CNC Turning Machine1.png

modern CNC Machine Draaicentra hebben ver verwijderd van hun voorlar, de bescheiden draaibank. Met de komst van computerbedieningen en meerdere reisrichtingen kunnen deze geweldige werkhorses draaien en frezen bewerkingen op één snelle ennauwkeurige machine. en plastic. Laten we eensnader bekijken wat ze zonuttig maakt.

-


what is cnc draaien?

this betekent dat het werkstuk draait terwijl het snijgereedschap stationair blijft. Dit soort actie bevordert de productie van ronde en cilindrische vormen omdat het werkstuk constant draait. Het werkstuk wordt stationair gehouden en het is het snijgereedschap dat draait. Dat soort actie is beter voor het maken van vierkante vormen, vlakke gezichten, hoeken, schuine tanden, versnellingsstanden en vele andere geometrieën. Het draaimentrum is in staat om de functies van draaien en frezen in één machine te combineren, vanwege het ontwerp van het torentje.

&#

CNC Turning Machine2.pngWat is het torentje? N


Dink van het torentje als een carrousel, en op die carrousel is een reeks snijgereedschap gemonteerd. Het torentje roteert indiennodig om stationair gereedschap in positie te brengen, zodat ze op het draaiende werkstuk kunnen werken.

aside van gewoon roteren om verschillende snijders te laden, het torentje beweegt ook vrij in zijn eigen xy -vlak ten opzichte van het werkstuk. Het helpt het zo te visualiseren:

cutters zijn gemonteerd op verschillende locaties op het torentje, sommige in

line met het werkstuk en sommige van hen loodrecht. Bij het gebruik van 'live' -gereedschapshouders kunnen ze roteren op hun eigen afzonderlijke spillen om te snijden, malen, boren, enz. De functies van de traditionele CNC -molen en een CNC -draaibank.

-

CNC Machining Turret.png

aadvantages van de CNC die centrum wordt-

 Tools of CNC Turning Machine.png1. Continue productie

\\ Geen voordeel van het draaimcentrum is dat de klootzak en de spindel hun centrale rotatieas worden uitgehold. Hierdoor kan eennieuwe grondstof in de klootzak worden geladen vanaf de spindelzijde met behulp van automatische staafvoeders zoals we hebben bij het vijfde metaal. zeer snel geproduceerd.


2. The Turning Center Can be Used to do Milling

Complex round or cylindrical parts often require other features that only milling can provide, like squaresectioned cutouts or angular faces. Om dit te doen, kan het draaimcentrum het werkstuk in een vaste positie houden, terwijl een live tool de extra freesfunctie uitvoert.

3. Draaiingscentra hoeven geen armaturen vast te houden

Dit vermindert de set

up -tijden en verlaagt kosten en complexiteit.Continuous Production of CNC Turning.png

4. Tools zijn eenvoudig te indexeren

indexing verwijstnaar het vertellen van de computer waar

101; De tool is relatief ten opzichte van het werkstuk. Omdat alle werkstukken op de spil zijn gemonteerd, is hun locatie bekend en is het dus gemakkelijk om een ​​tool te indexeren ten opzichte van dit punt. Dit maakt set

up snel ennauwkeurig.-

The Turning Center Can be Used to do Milling.png

5. Draaien produceert uitstekende oppervlakte -afwerkingen

bij het draaien, het snijgereedschap heeft constant in contact met het werkoppervlak in plaats van het te \"afbrokkelen\", zoals zou gebeuren met frezen. Dit produceert een uitstekend oppervlak dat vaak geen secundaire verwerking vereist.

-

&#how helpt dit u? We moeten snelle prototyping en lage productie van-volume ondersteunen, er zijn vrijwel geen additieve of subtractieve bewerkingstaken die weniet kunnen doen. We zullen de juiste apparatuur en processen vinden om uw onderdelen zo snel en efficiënt mogelijk te maken. Ontdek hoe wanneer u contact met ons opneemt voor een gratis offerte.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Functietitel: Project Manager

afdeling: Engineer

Bedrijfstelefoon: +86 0769-86651595

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 15322401809

Website: fmmachining.invipb2b.com

Adres: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top