Greater Bay Area Industrial Expo wordt gehouden in Shenzhen

Datum van publicatie:2021-06-28

8cec4b5a93101ea893f30c.jpg

De eerste grotere Bay Area Industrial Expo is gepland om plaats te vinden op de Wereldtentoonstelling van Shenzhen en Convention Center in Zuid-China

39; S provincie van Guangdong vanaf 26november 29, volgens informatie die is vrijgegeven tijdens een Nieuwsconferentie gehouden op 25 juli.&#De industriële expo werd geüpgraded uit de voormalige China DMP International Mold, metaalbewerking, kunststoffen en verpakkingstentoonstelling en zal de eerste grote

scale industriële technologie-expo zijn in Shenzhen.

-liang. T

39; IEN&FU, president van Hong Kong#based Paper Communication Exhibition Services Group, de organisator van de Expo, zei bij de Nieuwsconferentie dat de Industrial Exponieuwe technologieën, apparatuur en materialen zal brengen, evenals Frisse ideeën en methoden voor de industriële ontwikkeling van het Greater Bay Area.--De Greater Bay is samengesteld uitnegen steden in de provincie Guangdong - Guangzhou, Shenzhen, Dongguan, Foshan, Zhuhai, Zhaoqing, Zhongshan, Jiangmen en Huizhou - AS evenals Hong Kong S Peciale administratieve regio en Macao speciale administratieve regio.

Het tentoonstellingsgebied van de industriële expo is gepland om 160.000 vierkante meter te zijn, met zeven thematische weergavegebieden en 11 thematische paviljoens. Bovendien zullen meer dan 30 forums, seminars en productlanceringsevenementen worden gehouden tijdens de expo.8cec4b5a93101ea894090d.jpg

more dan 1.600 wereldwijd gerenommeerde bedrijven zullennaar verwachting deelnemen aan de industriële expo, zoals Haas Automation Inc en Hardinge Inc van de Verenigde Staten, Mitsubishi elektrisch uit Japan, DMG uit Duitsland en Taegutec Ltd uit Zuid-Korea.

it zalnaar verwachting meer dan 130.000 professionele bezoekers aantrekken van meer dan 100 landen en regio's.

to-datum, ongeveer 60 productie-industrie

related Associations hebben plannen aangekondigd om deel tenemen aan of bezoeken van de industriële expo, waaronder de federatie van de China Machinery Industry en de China Robot Industry Alliance.

De DMP-tentoonstelling, bekend als de-NO 1 Industriële tentoonstelling in Zuid-China,

Een belangrijk platform voor de productie-technologie-samenwerking en de uitwisselingen onder het Chinese vasteland, Hong Kong, Macao en landen in Zuidoost-Azië.

"De 20e DMP-tentoonstelling, gehouden in Dongguan van 27 tot 30november 2018, C aldus een oppervlakte van 124.000 m² en pochte 7.181 cabines. Het trok 1.675 exposanten en 123.000 bezoekers uit binnen- en buitenland, die beide een record hoog waren."



\\n \\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top