Heeft u ooit te maken gehad met scheuren, perforatie, corrosie etc. bij het gebruik van een bandtransporteur?

Datum van publicatie:2020-07-31

Gaasbandtransporteur is een soort materiaalverwerkingsmachine voor het continu transporteren van materialen op een bepaalde lijn, ook bekend als continue transportband, die kan worden onderverdeeld in gaasbandtype en gaaskettingtype. De transporteur kan horizontaal, schuin en verticaal transport uitvoeren en kan ook een ruimtetransmissielijn vormen, die over het algemeen vast is. De transportband heeft een grote transportcapaciteit en lange afstand, en kan ook meerdere procesbewerkingen tegelijkertijd in het transportproces uitvoeren.

Het overwint de tekortkomingen van het scheuren, doorboren en corrosie van transportbanden en biedt een veilige, snelle en eenvoudige onderhoudsmodus voor klanten.

Door het gebruik van een modulaire gaasbandtransporteur en de transmissiemodus van de kettingwielaandrijving, dus de transportband is niet gemakkelijk te slingeren, afwijking.

De dikke riem is bestand tegen snijden, botsingen, oliebestendigheid, waterbestendigheid en andere kenmerken, zodat het gebruik van verschillende industrieën geen problemen veroorzaakt bij het onderhoud, vooral bij het vervangen van de transportband, zal de kunststof gaasbandtransporteur de kosten verlagen.

Verschillende materialen van gaasband kunnen een verschillende rol spelen bij het transport en voldoen aan de behoeften van verschillende omgevingen. Door het aanpassen van materialen kan de transportband voldoen aan de transportvereisten tussen - 10 ℃ en 120 ℃ onder de omgevingstemperatuur.

Handig onderhoud en een lange levensduur.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top