Hongkong dringt er bij aan om de anti-pandemische maatregelen te versnellen

Datum van publicatie:2021-06-28

hong Kong medische experts drong er bij de regering om onmiddellijk maatregelen om sociale afstand en de lancering grote-scale virus testen draai in de gemeenschap om onontdekte COVID traceren-19 gevallen, als de stad op maandag opgenomen 73nieuwe infecties, de hoogste dagelijkse telling over de afgelopen drie maanden

 

Als van maandag, de stad'. s totale tally bedroeg 5701, met 108 gerelateerde sterfgevallen. Afzonderlijk, zijn er meer dan 70 mensen positief getest voorlopig voor COVID-19, volgens de gezondheidsautoriteiten.

 

Het resurging pandemie is vooral gekoppeld aan 21 dance clubs verspreid over Hong Kong. Volgens het Centrum voor Gezondheidsbescherming van het Department of Health, totnu toe 132 bevestigde patiënten, waaronder 50 van hen bevestigd op maandag, waren gekoppeld aan het danscluster, de grootste cluster sinds de pandemie in januari.

 

Facing de piek innieuwe gevallen, vaardigde de regering een verplichte testen mededeling, voor het eerst, waarbij iedereen die een van de 21 dansende locaties tussen 1november en 21 hadden bezocht om een ​​virus te ondergaan test voornovember 24.

 

anyone dieniet voldoet aan de verplichte tests aankondiging zal worden geconfronteerd met een vast HK $ 2.000 ($ 258) boete. Overtreders zullen een testen te worden gegeven en degenen die zichniet aan aansprakelijk zijn om een ​​HK $ 25.000 boete en een gevangenisstraf van zes maanden.

 

Doctor Leung Chi-chiu, voorzitter van de adviescommissie overdraagbare ziekten van de Hong Kong Medical Association, op maandag zei dat de regering onmiddellijk actie ondernemen om de stad te scherpen' moetnemen; s regels sociale afstand en de lokale uitzendingen te minimaliseren. Leung voorgesteld om op te schorten-campus klassen, te hervatten praktijken van het werken vanuit huis, en dicht bij uitgaansgelegenheden en sportfaciliteiten, maatregelen gezien als een effectieve manieren om het virus op het hoogtepunt van de stad' bevatten; s laatste golf van de pandemie in juli.

 

Het overheid moet ook massa besmetten screenen van patiënten geïnfecteerd met COVID-19 zo vroeg mogelijk te identificeren en te traceren lokale transmissie en -bronnen , Leung vertelde China Daily.

 

"Alleen in deze twee-pronged aanpak kan de stad in feite de vierde golf van de uitbraak,"zei hij.

 

Leung zei dat met de vluchtige pandemische situatie, de overheid moet"Meer een les"van denew wave. De autoriteiten moeten een grondige evaluatie van de coronavirus preventie en bestrijding van maatregelen, metname voor mensen die in de stad van buiten Hong Kong aankomen evenals quarantaine-exempted groepen, om hiaten op te vullen, zei hij.

 

Leung drong er bij de regering op aannauw samen te werken met een aantal hoge-risk industrie, het verstrekken van actoren uit de sector met werkende richtlijnen, het opzetten van een mechanisme om verslag patiënten met luchtwegklachten in een tijdig en regelmatig verstrekken van verplichte virus tests voor hoog-risk groepen.

 

in een interview met Radio Television Hong Kong, Benjamin Cowling, hoofd van de afdeling epidemiologie en biostatistiek aan de Universiteit van Hong Kong' s School of Public Health, gerekend dat de overheid balken moeten sluiten, karaoke locaties, sportscholen en andere indoor recreatieve voorzieningen

Employers moeten overwegen werk-at-home beleid en de overheid moet strakker te overwegen. beperkingen in restaurants, zei hij.

 

iet dezelfde dag, verwelkomde de stad de eerste batch van terugkeerders van de provincie Guangdong en Macao onder een quarantainefree-programma dat op maandag begon.-

 

THOSE in aanmerking komt in aanmerking voor een vrijstelling en kiest u retourdatums via een online boekingssysteem. Repatrianten moetennegatief COVID tonen19 testresultaten 24 uur verleend voordat u op reis toen zij de stad in te voeren.-

 

according aan de regering, met ingang van afgelopen vrijdag, meer dan 11.470 mensen hadden voor het programma tussen 23november en 29 Rond 2140 bewoners kader van het programma terugnaar Hong Kong op maandag toegepast.

 

due aan de sterke stijging vannieuwe coronavirus infecties In Hongkong hebben de stad en Singapore de World&39; s eerste quarantaine#free reizen bubble voor twee weken uitgesteld. Gezien het uitstel, de inaugurele vluchten tussen de twee plaatsen, die oorspronkelijk gepland om te vertrekken op 22nov, werden vertraagd. De details van de formele herinvoering van het plan zal begin volgende maand bekend worden gemaakt.-


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top