Hoeveel technieken van populaire CNC -bewerking?

Datum van publicatie:2023-07-02
Het is de oprichting ervan, CNC is een kritieke productietechniek geworden voor het fabriceren van metalen en andere materialen. Afgezien van het toevoegen, snijden of verwijderen van materiaal, helpt CNC -bewerking ook met gemak de gewenste vorm te bereiken.

CNC -bewerkingstechnieken hebben fabrikanten in staat gesteld om producten met een hoogniveau vannauwkeurigheid en detail te produceren. Het maakt gebruik van computernumerieke besturingssoftware, gecombineerd met snijgereedschappen en werktuigen om onderdelen met minimale fouten te maken.

thanken voor de verschillende CNC -bewerkingstechnieken, fabrikanten kunnen kiezen uit draaien, frezen en vele anderen om de beste resultaten te krijgen. Het kiezen van de juiste CNC -bewerkingstechniek is een kwestie van het begrijpen van de risico's, details en voordelen. Deze discussie over de verschillende CNC -bewerkingstechnieken zal unaar het juiste pad leiden. Bereik van technieken die computernumerieke codering gebruiken om de werktuigen en hun toepassingen te regelen, hebben we de lijst afgezet in vijf gemeenschappelijke technieken die fabrikanten vaak gebruikten. Techniek maakt gebruik van een stationair gereedschap om een ​​roterend materiaalblok te snijden en te vormen. Bij het draaien is het het werkstuk dat roteert, en het snijgereedschap wordt op bewegende glijbanen geplaatst en door het werkstuk gesneden om het materiaal langzaam te verwijderen en het gewenste patroon te maken. werkstuk en kan ook weggaan en dichter bij het centrum. De rotatiesnelheid kan duizenden toerentallen bereiken. Draaien is ideaal voor het snel verwijderen van een enorme hoeveelheid materiaal en die die soepele en uniforme oppervlakte -afwerkingen vereisen.


cnc borenanother meest voorkomende CNC -techniek is boren. Het is een van de belangrijkste bewerkingsprocessen omdat veel onderdelen gaten vereisen. Deze techniek is zelfexplanatory, maar voor de discussie hebben we hier een korte beschrijving. Het kan grote of kleine gaten produceren, afhankelijk van het ontwerp. Tijdens het bewerken zal de oefening het materiaal afbreken, wat een verspilling wordt. Het is een eenvoudig proces, maar essentieel voor het maken van een onderdeel. Het proces maakt gebruik van multi

point roterende tools bij het vormgeven van het materiaal dat op een beweegbare tabel wordt geplaatst.

Meest freesmachines hebben stationaire snijgereedschap en een roterende tafel die het werkstuk verplaatst. Terwijl de tabel roteert, verwijdert het gereedschap langzaam delen van het werkstuk om het product te maken. Het kan op twee manieren worden gedaan: gezichts- en perifeer malen. Gezichtsfrezen snijdt platte oppervlakken terwijl perifere frezen diepe slots snijdt.


cnc slijpen

many -toepassingen vereisen een plat oppervlak op metalen onderdelen. De eenvoudigste manier om het te doen is door CNC -slijpen. Dit proces maakt gebruik van een draaiende schijf om het werkstuk te bezuinigen. Het is vergelijkbaar met frezen, maar maakt geen gebruik van snijgereedschap.


edm

electrical ontlading bewerking gebruikt elektrische lozingen om de gewenste sneden op het werkstuk te maken. Het wordt meestal gebruikt op elektrisch geleidende materialen, die vaak moeilijk te doen zijn met traditionele bewerking.

-

-these zijn de meest voorkomende bewerkingstechnieken die vaak worden gebruikt om een ​​onderdeel te creëren. Deze technieken zijn energie

efficiënt, hebben minder afval en kunnen de fouten overwinnen die verband houden met traditionele bewerking.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top