Hoe u logo's op uw sokken kunt maken?

Datum van publicatie:2022-11-29

gowin Socks Co., Ltd zijn meer dan 10 jaar professionele fabrikanten van sokken, zoals sportsokken, kledingsokken, casual sokken en sublimatiesokken. We streven ernaar onze klanten te bieden van:-best mogelijke prijzen-high kwaliteit-oem ontwerpers.

men socks factory.jpg

normaal zijn er soorten logo's op de sokken die voor onze klanten zijn gemaakt. Weet u welke processen we gebruiken om dit logo te maken? Laat me hieronder enkele methoden introduceren.

1, jacquard proces.it' s Het patroon op de stof, dat is verweven met verschillende kleuren garen. Het heeft de kenmerken van goede lucht permeabiliteit en vochtabsorptie.

Custom Jacquard cotton socks.jpg

2, schermafdrukken. Voor deze methode moeten we de inkt door het scherm drukken om de print te maken. Wees zacht en elastisch. Dit logo heeft een vlak effect met een sterke integratie met sokken. Via offset papier en warmtesubstraten. Deze methode kan soorten gradiëntkleuren accepteren. Dit soort printlogo is stevig en duurzaam. datnadat de sok is geweven, het patroon wordt geborduurd door de machine. Deze methode is geschikt voor een klein en eenvoudig logo. Door deze afdrukken voelt mensen zich meestal dimensionaal, prachtige en getextureerde.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • GOWIN SOCKS Co,.LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top