Hoeveel weet je over het onderhoud van manipulator?

Datum van publicatie:2020-07-15

Let op de dagelijkse beschermingstaken

Eén.buffer voor de oliedruk: regelmatig wijzigen

Twee.De afdichtingen, luchtleidingen en verbindingen van de cilinderkap die al lange tijd worden gebruikt, moeten op tijd worden gewijzigd.

Drie.Regelmatig controleren en regelen van aansluitingen, pluggen, stopcontacten, enz.

4 pneumatische componenten: eenvoudige, multi-functionele manipulator actie alle vertrouwen op de luchtbron om te bevorderen, moet stabiel luchtbron volatiliteit is klein, geen water. Vanwege lucht en water zijn twee verschillende medium, gas immateriële en tastbare, water elektromagnetische klep zijn precisiecomponenten, water in de elektromagnetische, trachea, gestrande in de cilinder zal produceren schaal, vertraging veroorzaakt door de omkerende solenoïde klep, gas, gasafdichting slijtage en lekkage in de cilinder, het fenomeen zoals lekkage,er was een zwakte, een cilinder kruipen, geen actie of plotselinge snelle actie, trachea, zoals gewricht blowout fenomeen.

Kortom, de automatische manipulator kan de productie-efficiëntie van de onderneming doeltreffend herplanten, de handleiding om de productie-efficiëntie van de onderneming te verbeteren, en de onderhoudskosten zijn laag, maar bij het dagelijkse onderhoud moet ook zorgvuldig worden onderhouden, zodat de automatische manipulator niet faalt, om de impact op de onderneming te voorkomen.de efficiëntie van de productie.

Ruibo manipulator met hoge precisie onderdelen en solide en uitstekende afwerking van het lichaam, zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid onderscheidt van vele manipulator merken, in het werkelijke werkwijze, veel klant manipulator goed onderhouden is gebruikt voor meer dan vijf jaar of zelfs tien jaar. Om de hoge kwaliteit van de producten te waarborgen is de bottom line die het merk Ruibo altijd heeft gehouden, maar ook de " truc " dat het merk Ruibo synoniem kan worden met hoogwaardige automatiseringsapparatuur.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top