Hoe een Water Hammer Arrester op een Wasmachine installeren

Datum van publicatie:2020-06-15


Controleer de waterdruk

Het eerste wat je moet doen als je water hamer in je huis hoort, is het controleren van de   waterdruk.Vaak hoor je veel meer hameren en kloppen geluiden als de waterdruk te hoog is.   Test de waterdruk   met een meter die kan schroef op een externe slang bib of achter de wasmachine.Als de druk hoger is dan 75 pond per vierkante inch (psi), dan een   Er moeten drukregelaars worden geïnstalleerd of opnieuw worden geplaatst, als de bestaande fout is gegaan.De drukregelklep moet helpen bij het handhaven van een veilige en gelijkmatige waterdruk en daarmee de waterhamer voorkomen.

Onderzoek de oorzaak

Het kan zijn dat de waterdruk in het huishouden binnen de normale grenzen van de druk, maar dat u onlangs een nieuwe wasmachine, vaatwasser, of   lijn van de ijsmaker   En dit veroorzaakt water hamer.Als dat het geval is, kunt u een   arrester van waterhamers   Bij de bron om het hameren te stoppen.Je kunt een waterhamer arrester krijgen die op een bestaande afsluitklep kan passen bij elke huis verbetering of hardware winkel.

Gereedschap en benodigdheden die u nodig zult hebben

Geschikte moersleutel

moersleutel voor pijpleidingen

Pijlers

Laarzeters voor waterbouwhamers



Instructies

Vaststelling van de oorzaak

Observeer zorgvuldig om te bepalen welk apparaat of armatuur het gebonk in uw pijpen veroorzaakt.Een wasmachine is een waarschijnlijke boosdoener: U kunt merken dat de pijpen bij de machine luid knallen elke keer de machine&35;39;s waterklep dicht bij elkaar.(Zorg er altijd voor dat u de totale waterdruk voor het huis hebt gecontroleerd

Vaststellen van een actieplan

Als de   wasmachine   De waterleiding is de boosdoener, en installeer vervolgens de waterputters op zowel de warme als de koude waterleiding.Er zijn verschillende manieren om dit te doen, variërend van het splitsen in de pijpen en het installeren van permanente lucht-kamer-type apparaten in de leidingen die naar de kraan lopen, tot eenvoudige schroef-on apparaten die passen op de kraan kranen where&_; de wasmachines slangen zijn aangesloten.Dit is de makkelijkste oplossing voor de meeste mensen.

Meest waarschijnlijk hebben beide zijden dezelfde druk en beide zullen water hamer arresters vereisen omdat zowel warme en koude kleppen op de wasmachine zijn gebouwd hetzelfde.

Zet het water uit en ontkoppel de slangen.

Sluit de kleppen van de wasmachine stevig af en sluit de slangen van de kleppen af.Zorg ervoor dat u de wasmachine niet verliest aan het einde van de slangen.

Verbinden de waterHammer Arresters

Sluit de afsluiter van de waterhamer aan bij elke kraan.Controleer om er zeker van te zijn dat er sluitringen zitten in de draaimoeren voor het verbinden van de hamer arresters.De wasgoed kan gemakkelijk uit te vallen en de afsluiter zal slecht lekken zonder een.Vergroot de achterstanden op de klep hand-strak en dan nog een beetje meer met een tang zodat ze strak zijn.

De meeste waterhamers zijn op de kleppen van de wasmachine geïnstalleerd, maar de instructies kunnen aanbevelen ze direct aan de achterkant van de wasmachine te verbinden om de wasslangen te beschermen.Het probleem met het aansluiten van de arrester aan de achterkant van de wasmachine is dat het de wasmachine verder van de muur kan laten zitten.Als de ruimte te strak is, dan kan het aansluiten van de arresters aan de kleppen de enige optie zijn.

Verbind de wassenbuizen

Sluit de sproeislangen aan op de afsluiters van de waterbouwhamer en zorg ervoor dat de warmwaterslang overeenkomt met de toevoer van warm water.Zorg er nogmaals voor dat de sproeiers in de draaimoeren zitten.

Zet het water aan

Zet het water weer aan en controleer op lekken.Als er gewrichten lekken, trek ze nog een beetje aan, met behulp van een tang.De betalingsachterstanden zullen in elke hoek werken, dus positie ze maar het beste ze werken voor uw situatie.

Je waterhamer moet nu het zwijgen worden opgelegd.Het is echter mogelijk dat ook andere toestellen dezelfde behandeling moeten krijgen.En het is mogelijk dat er ernstige problemen moeten worden aangepakt door een loodgieter die in de leidingen zelf een vaste waterpomper kan installeren.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • taizhou fennuo fluid Control Co.,Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
taizhou fennuo fluid Control Co.,Ltd

Functietitel: Marketing Director

afdeling: Sales Dept

Bedrijfstelefoon: 0086-576-80761901

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: 0086-13456698462

Website: fenilo.invipb2b.com

Adres: Yuhuan Economic DevelopmentZone,Taizhou , Zhejiang ,Province317605.P.R.C

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top