Hoe u de vijf prestatie-antislipmatten?kunt kiezen en gebruiken

Datum van publicatie:2021-05-05

ANTI-SLIP MATS Voornamelijk omvatten auto anti-slip matten, badkamer anti-slip matten, hotel anti-slip matten, vloermatten, deurmatten, trap anti-slip matten, yoga anti-slip matten, tapijt anti-slip matten, toolbox Anti-Slip Mats enzovoort.

PERFORMANIATIE:

1. Temperatuurbestendigheidseigenschappen

SILICONE-producten hebben hoge thermische stabiliteit, en de chemische bindingen van moleculen zullenniet breken of ontbinden onder hoge temperatuur (of blootstelling aan straling). Siliconen zijnniet alleen bestand tegen hoge temperatuur, maar ook bestand tegen lage temperatuur, en kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik. Of hetnu gaat om chemische eigenschappen of fysieke mechanische eigenschappen, de verandering met temperatuur is erg klein.

2. Weerbestendigheid

SILICONE-producten wordenniet gemakkelijk afgebroken door ultraviolet licht en ozon. Silicone heeft een betere thermische stabiliteit, stralingsweerstand en weerbestendigheid dan andere polymeermaterialen. De levensduur van organisch silicium in denatuurlijke omgeving kan enkele decennia bereiken.

3. Elektrische isolatieprestaties

SILICONE-producten hebben goede elektrische isolatie-eigenschappen. Hun diëlektrische verlies, spanningsweerstand, boogbestendigheid, corona-resistentie, volumebestendigheid en oppervlaktebestendigheid behoort tot de beste in isolerende materialen, en hun elektrische eigenschappen worden beïnvloed door temperatuur en frequentie. De impact is erg klein. Daarom zijn ze een soort stabiele elektrische isolatiematerialen, die op grote schaal worden gebruikt in de elektronica- en elektrische industrie. Naast de uitstekende hittebestendigheid heeft siliconen ook een uitstekende waterafstotendheid, wat een garantie is voor een hoge betrouwbaarheid van elektrische apparatuur die wordt gebruikt innatte omstandigheden.

4. Fysiologische inertie

polysiloxaanverbindingen zijn een van de meest inactieve verbindingen die bekend zijn. Ze zijn zeer resistent tegen biologische veroudering, hebben geen afwijzingsreactie met dierlijke lichamen en hebben goede anticoagulerende eigenschappen.

5. Lage oppervlaktespanning en laag oppervlak Energie

De hoofdketen van organosilicon is zeer flexibel en de intermoleculaire kracht is veel zwakker dan die van koolwaterstoffen. Daarom heeft het lagere viscositeit dan koolwaterstoffen van hetzelfde molecuulgewicht, een zwakke oppervlaktespanning, een laag oppervlak energie en een sterke film-forming-vermogen. Deze lage oppervlaktespanning en lage oppervlakte-energie zijn de belangrijkste redenen voor zijn verschillende toepassingen: hydrofobiciteit, ontbinding, schuimstabiliteit, anti-nsticking, smering, beglazing en andere uitstekende eigenschappen.-

purchase en gebruik:

1. Bij het kopen is het het beste om zachter en dunners te kiezen, hoe zachter en dunner, hoe beter de anti-nslip-prestaties, de anti-nslip-prestaties van te hard anti-nslip mat worden sterk verminderd.

-2. Probeer geurende anti-nslip-mattenniet met toegevoegde kruiden te gebruiken. Het grootste deel van de geur van anti-nslipmatten worden toegevoegd met kunstmatige geuren, die schadelijk zijn voor het menselijk lichaam wanneer ze in de auto worden geplaatst. Je kunt wat parfum op de anti-slip Mats spuiten.-

3. Hoewel het anti

skid-pad klein is, vallen de items in de auto af vanwege veiligheidskwesties. Het is het beste omnaar een gewone auto-onderdelen winkel of online winkel te gaan om het te kopen. Koop geen inferieure anti-nskid-pads goedkoop.--4. Het is het beste om twee stukken te kopen bij het kopen en gebruiken ze afwisselend voor eenvoudige reiniging.-

Wanneer u eenniet-

slip mat gebruikt, gebruik dan eerst alcohol om deniet--slip-mat te schrobben en plaats deze op een koele en geventileerde plaats een dag, ongeveer 12 uur. Dit kan het anti&virus en sterilisatie-effect bereiken en de effectiviteit van de anti#slip Mat verlengen. Levensduur. Wanneer u het later gebruikt, moet u het eenmaal per maand reinigen, bij voorkeur met alcohol of schoon water.-

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Functietitel: Business Director

afdeling: Business department

Bedrijfstelefoon: +86 0769-81838805

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13412075090

Website: bopuplastic.invipb2b.com

Adres: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top