Hoe de kwaliteit van kleurstalen spoelen te identificeren

Datum van publicatie:2020-07-26

De kleur stalen spoel is gemaakt van thermisch verzinkte plaat, thermisch verzinkte plaat, elektrolytisch verzinkte plaat, enz. Als substraat. De plaat geproduceerd door de speciale kleurgecoate spoelfabriek heeft een goede duurzaamheid, hittebestendigheid, hittereflectie, goede lasprestaties en prijsverhouding en is een onmisbare faciliteit voor industrie en constructie. Tegenwoordig, hoewel de kwaliteit van de kleurgecoate coils van de meeste handelaren een zekere garantie heeft, vanwege de enorme vraag, concentreren veel handelaren zich nog steeds op winst en kan de kwaliteit van de verkochte producten niet worden gegarandeerd. Als agent van veel binnenlandse staalfabrieken en constructie-eenheden van grote staalconstructieprojecten, kan Sanxing gebruikers hoogwaardige en redelijk geprijsde grondstoffen leveren om de kwaliteit van het project te begeleiden.

Er zijn momenteel vier kanalen waar we naar kunnen verwijzen bij de aankoop van hoogwaardige kleurstaalrollen;

1. Let op de dikte van de ondergrond en de dikte van de coating. Kies over het algemeen een dikke plaat om de levensduur te verlengen.

2. Luister naar het geluid; tik met uw vinger of hard voorwerp op de kleurgecoate spoel en het geluid is dof, wat aangeeft dat het materiaal slecht is, en het geluid is relatief luid en helder, wat aangeeft dat de kwaliteit goed is.

3. Observeer de lekrand van de spoel; controleer of het blootgestelde staal en de sectie fijn kristallijn, grijs, donker en onzuiver zijn. Als de sectie fijn kristallijn is, is de kwaliteit ook superieur.

4. Kijk naar de prijs; voor elk product krijg je waar je voor betaalt.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Yingkou Sanxing Group
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top