Hoe leren zakken te beschermen

Datum van publicatie:2019-12-31

bags.jpg

Leren zakken zijn luxe artikelen die duur kunnen zijn, vooral wanneer ze een merknaam zijn.Leren zakken kunnen gevoelig zijn voor schade als gevolg van vocht, water, dagelijks gebruik of schimmel.Het behouden van het leer soepel en sterk kan de zak langer laten duren en esthetisch aangenaam blijven voor langere periodes van tijd.Het beschermen van de zak kan een aantal preventieve maatregelen nemen, maar het leer zal langer duren en zal blijven mooi voor jaren met de juiste zorg.

Dingen die je 8217zal nodig hebben

I               conditioner van leder

I               Zadel zeep

I               Zachte stof

I               Water

Instructie

Veeg alle stof en vuil uit de leren zak vaak met een zachte doek.Stof moet dagelijks of om de andere dag worden verwijderd.

Vouw het zachte doek en zet daarna zadelszeep aan, en zet het in de zak met een zachte, cirkelvormige beweging.Doe een spuit zadelszeep aan op het washandje.Als u zeep gebruikt die niet in een fles zit, gebruik dan ongeveer een hoeveelheid zeep voor de zak.Saddle soap is een zachte zeep die geschikt is voor de meeste lederen.Test op verkleuringsproblemen in een niet traceerbaar gebied, zoals de bodem van de zak, om ervoor te zorgen dat de zeep de kleurstof niet bederft.Normaal gesproken zal zadelszeep geen probleem zijn voor de meeste leren zakken.Veeg de overtollige zeep weg met een schoon, vochtig doekje.

Droog het leer volledig na het afvegen.Dit voorkomt schimmel en schimmel groei op de leren zak.Houd de zak altijd zo droog mogelijk of droog onmiddellijk nadat hij nat is geworden.

Pas leren conditioner wanneer het leer begint te voelen hard, stijf of alsof het gaat scheuren.Leather conditioners zijn gemaakt speciaal om de flexibiliteit van het leer te verbeteren.

Bewaar de leren zak in een ruimte zonder vocht.Water en warmte zijn slecht voor leer.

Tips & Waarschuwingen

Als de schimmel of schimmel groei begint op het leer, schoon de lederen zak met een mengsel van half wrijven alcohol en half water.Vouw een doek in het mengsel en veeg de schimmel of schimmel vrij.Behandel het leer met conditioner nadat de schimmel of schimmel is verwijderd en het leer is gedroogd.

B&G Link.png www.bng-intl.com

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top