Impressies van onze deelname aan de South China Printing Exhibition 2024,3.4-3.6

Datum van publicatie:2024-03-14

Dear -lezers,

We zijn verheugd om onze recente deelname aan de South China -druktentoonstelling in Guangzhou te delen van 4 maart tot 6 maart 2024. Deze tentoonstelling diende als een uitstekend platform voor ons om onzenieuwste innovaties te laten zien in De verpakkingsindustrie.

during the Event, we hebben twee verschillende productielijnen gepresenteerd die aanzienlijke aandacht van aanwezigen hebben gekregen. De eerste productielijn bevatte een semi-automatische setup met de DG-40 Handmatige hoekplakmachine, de DG-600B multifunctionele machine met beeldpositioneringsmodule en de DG-500D SERVO CAM Automatic Molding Machine. Deze veelzijdige lijn is in staat om verschillende verpakkingselementen te produceren, zoals boxschalen, voeringen en dozen met verschillende maten. Hoewel we ervoor hebben gekozen om de handmatige hoekgasterapparaat op onze stand te presenteren vanwege ruimtebeperkingen, is het essentieel om op te merken dat hetnaadloos kan worden geïntegreerd met volledig automatische corner -pastingmachines en biedt een uitgebreide oplossing voor multifunctionele papieren doosproductie.&#De tweede productielijn toonde onze verbeterde DG

567ABB Single

station Intelligent volledig automatische boxmake -machine. Deze hoge productielijn voor-speed kan maximaal 32 kleine-sized dozen per minuut produceren, wat uitzonderlijke efficiëntie en productiviteit aantoont. Meer, met Chinese bezoekers die de meerderheid omvatten. We waren verrukt door de positieve ontvangst en scherpe interesse die door bezoekers in zowel onze machines- en verpakkingsoplossingen werd getoond.--overall, onze deelname aan de tentoonstelling in Zuid -China was een daigend succes, dat onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid in de verpakkingsindustrie opnieuw bevestigde .

thank u voor uw voortdurende ondersteuning en interesse in onze producten.

best groeten,

dongguan Degao Machinery Technology Co., ltd

guangzhou exhibition21.jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Functietitel: Sales Manager

afdeling: Sales

Bedrijfstelefoon: +86-135-8077-6960

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-189-2827-5267

Website: degaomachinery.invipb2b.com

Adres: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top